29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@dmrl01 trol olduğu teyit edildi zaten hey Allahım ya
-
@kemankeşş kardesim trol olup olmamasi biseyi degistirmez boyle bi ihtimal var...bide o kadar sikayet edilecek savcilik falan olacak denildi...kim olsa cekinirdi...2 soru iptaliyle 84 olmasi demek...zaten ham 80 81 le kapatmis demek zaten...o kadar abarti degill yanii
-
@yasamor Önceki iletinizde çok güzel tuzağa düşmüşsünüz dediğiniz halde, şimdi neden bu ihtimale inandınız? Merak ettim.
-
@mosca inanmadım espri yapıyodum. her şeyi ciddiye almayın bu kadar hocam :). manipüle olma olayını bundan dedim biraz da. ciddi bir üslupla fake hesap açıp aynı trolü ben de döndürebilirdim. eskiden yaptığım da vardır ama bıraktık, gerek yok artık
-
@yasamor, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@mosca inanmadım espri yapıyodum. her şeyi ciddiye almayın bu kadar hocam :). manipüle olma olayını bundan dedim biraz da. ciddi bir üslupla fake hesap açıp aynı trolü ben de döndürebilirdim. eskiden yaptığım da vardır ama bıraktık, gerek yok artık
-
@uur1910 hocam cidden bir git sor ne zaman aciklicak bunlar yav
-
https://www.strawpoll.me/19169540
Anketimiz bu arkadaşlar 538 kişiye ulaşmış tüm trollenmeye rağmen ham puan ortalaması 80.5 geçmemiş. Benim hala 23-57 de yahut 25-56 da kapatır şeklinde beklentim var.
-
@2pacalypse valla hergün geçiyom önünden hiç giresim gelmiyo gençliğimi yedi bu kurum :))
-
Ben sinava gecen sene de girdim siralamam 700 küsûrlerdeydi şöyle bir kıyas yapacagim kendimce
Turkce bu sene daha zordu
Matematik gecen seneyle ayni gibi
Tarih bu sene daha zordu
Vatandaslik gecen seneyle ayni
Anayasa gecen seneyle ayni
Idare bu sene bi tık daha zor gibiydi
Iyuk gecen seneyle ayni
Medeni usul gecen seneden daha zor
Medeni gecen seneyle ayni gibi
Borclar gecen seneyle ayni gibi
Ceza bu sene daha zor
Vergi bu sene daha zor
Maliye gecen seneye gore ayni
Iktisat gecen seneye gore bi tik daha kolay
Bunlar benim analizim katilirsinz katilmazsn burasi demokratik ortam goruslerinzi beyan edebirsnz etraflica tartisirz -
@sbui61 sanki hukukçular bu sene iktisat da zorlandılad diye duydum geçen sene hukuçuların bile yapabileceği düzeydeydi
-
300 kişide kaç hukukçu oluyor ortalama?
-
@kemankeşş olabilir hocam ben siyasalciyim iktisati full yaptim cogu iibfli de full yapmistr diye dusunuyorum zaten ustteki gorusler benim fikrim herkese gore degisebilir tabiki
-
@sbui61 Medeni ve borçlarda biraz daha detay sorular vardı sanki geçen yıla göre
-
@Marsiyal katılıyorum
-
@sbui61 iktisat maliye geçen sene çok daha kolaydı bana göre. Ayrıca vatandaşlıkta geçen yılla aynı değildi hocam ya geçen yıl 2023 seçimlerini sordular resmen komediydi:)
-
@idariyargı iibf lilere göre normal ama ikitsat alt yapısı olmayan birisi için sıkıntı yaratırdı
-
@idariyargı hocam vatandaslik ve anayasayi kafaya oynayan herkesin full yaptigini dusundugum icin gecen yilla ayni dedim onemli olan belirleyici dersler olan medeni usul ve vergi gibi dersler
-
@kemankeşş aynen ben yaptım ama çoğu tanıdığım iktisattaki zarar sorusunu yapamamış mesela.
-
Ben en cok vergi borclar ve medeni usulde zorlandim acikcasi
-
@70kuralliii benide borçlar ve ceza bitirdi 2 dersten 6 yanlışım var