29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@Berkan13 açıklandı yazdı da bir seviyesiz
-
Şu saatten sonra foruma yeni üye olup veya konuya ilk defa yazanlardan netlerim şöyle şu kadar puanla kapatır diyenlerin hepsi trolldür gözümde
-
Trollük, kişideki ciddi psikolojik sorunları ve aşağılık kompleksinin bulunduğunun göstergesidir. Bu davranış sosyal zorbalık içerir ve aynı zamanda kişideki empati yoksunluğunun işaretidir. Bu arkadaşlara üzülelim çünkü bunlar hep işsizlikten ve toplumda ciddi saygın bir yer edinemeyişlerinden kaynaklanıyor. Toplumsal saygınlığı olan herhangi bir kimse bu davranışları gerçekleştirmez. Daha da kötüsü troll davranışı geliştirmiş birey asla saygın olamayacaktır. Kendi ilerleyişini kendisi davranışsal bozukluklarla tıkamaktadır.
-
Bu suskunluk içimi ürpertiyor
-
@kuruhasan geçmez bu iki gün
-
Arkadaşlar bir haberde okudum ösym 22 sinde açıklayacak diyor.
-
@justice000 hocam açıkçası kalmaz 23 ünne yarın açıklarlar Allah'ın izniyle
-
İcra müdürlüğü sınavının sorularıyla hakimlik soruları aynı gün açıklanmıştı sonuçlar da aynı gün açıklanabilir neden olmasın
-
@RootofAllEvil Kaymakamlık 1 gün önce açıklandı. İcra da 1 gün önce açıklansa e hakimlikle de icra birlikte açıklansa o gün bugün olur ama ÖSYM neden o mutluluğu bize yaşatsın ki
-
@kemankeşş hocam valla ben bir şey anlamadım başka haberlerde de 23 nde diyor
-
Amaan 23 de olsa fark etmez şurada kalmış 2 gün bekleyiveririz biraz daha
-
@RootofAllEvil sonuç ösym ye baktım hocam bak çabuk
-
@kemankeşş tapu kadastro sözleşmeli personel sonuçları diyor?
-
@RootofAllEvil ödüm koptu ya
-
@RootofAllEvil bugün çevre açıklandı yarın bence bu saatte açıklanır
-
Bence de yarın ikisi birlikte açıklanabilir hem icra müd. hem hakimlik. Ben bu iki sınavı kaymakamlık ve ysk seçim müd. sınavına benzetiyorum. Orada da benzer bir kitlenin sınava girmesi arzulandığı için peşpeşe yapılmıştı sınav , burada da benzeri oldu. YSK seçim müd. ve kaymakamlık aynı gün açıklanmıştı.
-
ÖSYM de trollemeye başladı yav. Nasıl gecicek şu 2 gün
-
@2pacalypse 90 netin var nasıl 2 gün geçecek diye düşünüyorsun
-
@Hayaller71 hocam çok sıktı şu sapmadir bilmem nedir, artık mulakatta ne giysem tarzı konulara geçelim
-
23ünden önce açıklanmasını istemeyen bir ben miyim ya korkuyorum sonucuma bakmaya