29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Bir sürü itiraz var insan ne olacağınından şüpheleniyor bunların hepsi iptal olursa saçmalık olur ösym için fiyasko olur garip ya
-
@kemankeşş İtirazların hepsi iptal olmaz naptın kardeşim ya sınav tümden iptal olur öyleyse ÖSYM böyle bir fiyaskoya imza atmaz Eğer ki iptal olacaksa en fazla 2 soru iptal eder. Benim beklentim malum sorunun iptal olması yönünde
-
@city-of-justice yorulduk
-
@city-of-justice malum soru
-
@kemankeşş ivedi yargılama ÖYK
-
@city-of-justice hocam bosverin su soruyu simdilik sizce sinav kacla kapatr kac netiniz var gecen seneye gore zorluk nasil bunlari konusalm takildik bi soruya gdiiyoz
-
@law0623 aynen idari yargı için diyorlar 4/6 yı
-
@70kuralliii Gecen seneye göre oldukça zordu çok fazla kasmışlar 2018 kaymakamlık sorularına benzer özellikte kasıntılı sorular baya vardı. Geçen yıl iktisat ve maliye ortalama çalışan bile yapardı ama bu yıl hukukçuların birçoğu yapamamış ve iibf mezunlarının zorlandığını bile söyleyebilirim vergi soruları geçen yıla göre oldukça zordu ceza da zordu türkçe-mat ve tarih de zordu. Tarih baya kasmışlar çok fazla bilgi sorusu vardı ve devrimlerle ilgili şu an ki tarih kitaplarında olmayan saçma salak soru da vardı. Hatta öyle bi kasmışlar ki vatandaşlık soruları da anayasa sorularından daha zorlayıcıydı. Uzun lafın kısası tek bildiğim ss yüksek gelir
-
Sapma getirisi sınava giren aday sayısıyla bağlantılı olabilir mi? 2016 da 25.057 kişi girmiş ve hatrı sayılır sapma gelmiş. Misal bana 18 gygk 52 alan netine 3,4 sapma gelmiş. Diğer yandan 2018 sınavında aday sayısı 14.142 ye düşerken 22 gygk 56 alan netine 1,03 sapma gelmiş.
-
@city-of-justice katiliyorum hocam sinav zordu ben ustte 25-55 ila kapatir diye bi tahminde bulundum ama sinav zorlassa da yuksek kapatma korkusu herkeste var hakli olarak son kaymakamlik sinavi gosterdi bunu bakalim ben hala tahminimi koruyorum ayin 23 unde insallah şok olmayiz da düsuk kapatr
-
@70kuralliii benim netler 21-56 ilk girismdi ilk 600 de olsam basaridir bi sonraki sinav icin umutlanirm
-
@city-of-justice hocam malum sorudan ne istiyorsunuz
-
@city-of-justice ya bu tartışma yeter ya
-
Adli 74-75 arası idari 80-81 arası kapatcak atın fava bekleyin :))
-
@hebenneka sapmali mi
-
@efe_yakup evet sapmalı.
-
@hebenneka aynen hocam bende sizin gibi bekliyorum
-
@hebenneka aynen hocam sapmasiz 79 sapmali 80 ile kapatacak ben de bas bas bagiriyorum insallah daha dusuk kapatr ama o kdar da olmaz diye dusunuyorum tekrardan belirtiyom 25-55 veya alan agirlikli 78 dogrusu olan ilk 300 un icindedir 4 gun sonra gorusuruz
-
@70kuralliii hayırlısı olsun hocam fakat bence bı tık daha yüksek olur. Yani sapmasiz 80 daha gerçekçi gibi. Sınava girenler bu forumdan ibaret değil sonuçta ve topu topu 300 kişi cagirilacak
-
Geçen sene sonuçlar açıklanmaya yakın zaman 200 kişiyi geçmiş listemiz vardı bu sene forum olarak 150 yi göremedik. Korkum endişem yüksek net yapan sessiz azınlığın bilerek netlerini paylaşmak istememiş olması. Ama bir de şuna bakıyorum 95+ yapanın 90-95 yapandan daha fazla olduğu bol trollü anketimizde ham puan ortalaması 80.5 geçmiyor.
Neyse artık şurda kalmış 5 gün Allah hepimize sabır versin