29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@toranj hakem sorusu ama iptal olmaz o
-
@kemankeşş iptal olur mu bilmiyorum ama olursa kaymakamlık gibi şimdiden iptal olur sanırım.bu sonradan mülakata çağırma işi çok saçma çünkü
-
@kemankeşş 703 sayılı KHK'dan(kanun ve kanun hükmünde olan) haberi olmayan bir cahil daha..
- 3 sayili Cb genelgesi ..
-
@toranj hocam bu sınavın kaymakamlık ile yakından uzaktan alakası YÖK her sıanvı kendi içinde değerlendirmek gerek
-
-
@guymağduru sayıştay test mesai bitimi klasik 11 gibi açıklanmıştı
-
@kemankeşş evet tabiki ama bi soru hatalıysa bunun sonuçları açısından ne kadar erken düzeltilirse o kadar iyi bence.
-
@2pacalypse siz o "malum soru" cu muydunuz hocam
-
@toranj geçen sene de itiraz edildi sonra yargı ilke bozuldu
-
@kemankeşş o soru benim de doğru hocam yanlış anlaşılmasın ama bu 1 sene sonra mülakat olayını dınırdan kaybedenler ve kazananlar açısından adil bulmuyorum
-
Son gün ne iptal tartışması olacaksa da mülakatlar açıklandıktan sonra yargı kararıyla olur. 100 sorunun tamamı üzerinden değerlendirilir ilk sonuçlarımız.
-
Dün tam kaçta açıklandı ya bu nedir işkence gibi.
-
@toranj bana göre mevcut anahtara göre açıklanması daha doğru istinafı gören aday o şıkkı işaretlemeyin de -edilebilir e nasıl takılmış anlayamadım
-
Benim anlamadığım eksiklikler için son güne mi bıraktılar bunlar? Aylar önce belirlenmiş bugün açıklama olacağı zaten. Ne gibi bir durum var da sen bu kadar saat bekliyorsun?
-
@Themis_iAnka Hakem yaptım ama 703 sayili khk'ya boyun eğdim hocam.
-
@toranj, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@kemankeşş o soru benim de doğru hocam yanlış anlaşılmasın ama bu 1 sene sonra mülakat olayını dınırdan kaybedenler ve kazananlar açısından adil bulmuyorum
Hocam burda adil olmasını kimse düşünmüyor. Kendileri için en iyisi olsun da gerisi önemli değil onlar için.
-
@kemankeşş hocam konuştuk ya onu kanunda edilebilir yazıyordu cevap şıkkında edilir yazıyordu falan... Neyse son gün tartışmanın manası yok, bence de mevcut cevaplara göre açıklansın şu sonuçlar
-
@kemankeşş benim de ilk seçenedeklerdeydi okuyunca direkt üstünü çizdim ama alt seçeneklerde istinafı görünce onu işaretledim tabiki.büyük ihtimal seçeneklerin tamamını okumayan arkadaşlar.ama bizim işimiz yanlışı bulmak en yanlışı bulmak değil.azıcık soru hazırlıyorlar onuda düzgün hazırlayamıyorlar
-
Ulan adamlar açık tutulacak nüfus mudurluklerini paylaştı ahahha
-
Heyallahım çevre açıklandı