29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Sanki yükleme yapılırken linkler hata veriyordu maximum yarım saate açıklanıyordu sonra
-
@kamucu06 dün icrada 15-20 dakika sonra açtılar hocam adayların kendi cevap anahtarlarını da
-
Işaret verildi ve maç başladı
-
Max 15.10 açıklanır
-
@kemankeşş Farid Farjad dinleyelim de zaman geçsin bari
-
@2pacalypse Musa eroğlu Yolun Sonu Görünüyor
-
-
Altı üstü bi tuşa basacaklar ne eziyet cektirdiler insanlara
-
saat kaçta açıklanacağın belli olmaması saçmalık. bir kural belirlesinler bence her türlü sınav 10:00 da açıklanacak diye.
-
@avukat111 ben CİMER'e + Kamu Denetçiliği Kurumu'na yazacağım bu konuda sonuç ne olursa olsun.
1- Sınavlar daha kısa sürede açıklanması
2- Soru hazırlanması ve iptal sorular
3- Açıklanan günle beraber saatin de belirtilmesi ve bu tarih ve saatten başka bir zamanda açıklama yapılmaması
4- Sınav ücretlerinin düşürülmesişu başlıkları detaylandıracağım şimdilik varsa önerisi olan yazsın lütfen.
-
Ösym bence reklam almali baska bu kadar tiklanan sayfa var midir?
-
Bu da 15 de olacak belli ki icra gibi
-
Arkadaşlar herkes sınav sonuçlarını bekliyor bir şeyi merak ettiğim için soruyorum kusura bakmayın şimdiden ösym nin değişen cevapları olabilir mi hani grupta tartıştığımız bu soru yanlış dediğimiz daha sonradan onları değiştirebilir mi
-
@RootofAllEvil katılıyorum beyefendiye
-
@kamucu06 yok olmaz.soru iptali olabilir o durumda ve o sorular yokmuş gibi hesaplanır puan
-
@toranj eyvallah sağolasın
-
Açıklandığında ilk bakacağım yer kamuoyuna duyuru kısmı iptalleri orada yazıyorlar ama iptal soru olacağını zannetmiyorum
-
Geçen sene ne güzel 11 de Açıklanmıştı ya zehir oldu bütün gün
-
@Abdurrahim sağolun hocam inşallah hayırlısı olsun sizler içinde ..
-
@toranj hakikaten ya neyse kaderimiz razı olalım ya sevineceğiz ya üzüleceğiz de böle bekletmek kötü