29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@toranj hocam nasıl bilecek ÖSYM liste mi göndermiş
-
idari için 84’le kapatacak diyen birisi vardı. Aynı kişi adli içinde o rakamları telaffuz etmişti
-
Böyle ne idüğü belirsiz gruplara devlet kurumlarından bilgiler sızıyorsa en başta o kamu görevlisi kimlerse tck 'deki ilgili maddeyle yargılanması gerekir. Troll de olsa bu iş zıvanadan çıkmaya başladı binlerce insan yüreği ağzında bekliyor birkaç kendini bilmez troll son saatlerde insanların damarına dokunuyor
-
Nasibuke yusibuke velev kane tahte’l-cebel.
“Nasibin dağın altında da olsa sana isabet eder.”
Arkadaşlar içinizi ferah tutunuz.Nasipte varsa olur evelAllah.Baraj da sınır da ne olursa olsun neticede sıralama sınavı.Birileri daha iyi yapacak birilerine göre.Bu işin doğasında var.İnşallah herkes emeğinin ve gönlünün karşılığını alır. -
@RootofAllEvil hocam bende demin bu tipte biri için yazdım millet yanlış anladı müsterih olun hocam
-
@hukukcukişi herkes kafasına göre sanırım ya sabır
-
link takipçiler vardı, açık link var mı arkadaşlar?
-
bu troller bize bu yılı zehir ettiler Allah ıslah etsin
-
@Berkan13 var hocam da artık link takibine gerek yok ki zaten. Bugün açıklanacağını adımız gibi biliyoruz
-
sınavın açıklanmasına saatler kalmış millet halen baraj tahmini yapıyor allah akıl fikir versin yani
-
@2pacalypse, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@Berkan13 var hocam da artık link takibine gerek yok ki zaten. Bugün açıklanacağını adımız gibi biliyoruz
eyvallah hocam, hayırlısı artık... ancak bu yaptıkları büyük ayıp, ömrümüz gerginlik ve beklemekle heba oldu
-
@justice000 hocam çıktım gruptan rahatladım bence sen de öyle yap kafan rahat etsin tabi sen bilirsin yine de
-
Geçen yıl 51 22 yapan biri kazanırken 51 23 yapan kazanamamış onu paylaşmışlar facete çok ilginç sapma baya etkiliyor anlaşılan
-
@Berkan13 ya bir de bilmeseydik bugün açıklanacağını? Kafayı yerdik artık şu gün bu gün diye. Eskiden öyleymiş. trollere gün doğan bir ortam. Bugün açıklanacağı kesin olduğu halde adamlar trolluge devam ediyor. Valla azimliler takdir ettim
-
Adli yüksek kapatabilir de, idarinin yüksek kapatacağını hiç sanmıyorum..
-
@hakimikaymakam adli alan kolaymış sanırım.öyle konuşuyorlardı
-
@toranj hukuk fakültesi mezunu onlar, bi zahmet yüksek de kapatsın zaten.. sanki uzaydan soru getiriyolar..
-
@RootofAllEvil hocam çıkmayı bırakın ben facebooku kökünden sildim abuk sabuk ve gereksiz paylaşanlar yapılıp adamın canını zorla sıkıyorlar çoğu dikkat çekme peşinde ve niyetleri başka olduğunu farkettim ne yazık ki...
-
Son kontrolleri mi yapıyorlar acaba
-
Bir şey soracağım sonuçlarla beraber İşaretlediğimiz cevap anahtarını da görebiliyormuyuz