29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@justice000 şu sonuç açıklansın hayırlısıyla olur veya olmaz her durumda çıkacam gruptan
Hatırlamıyorum da nerden eklendiysem -
@justice000, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Ya bu facebook ta nerde saçma sapan abuk sabuk varsa mübarek toplama kampı gibi facede geri zekalı bir kız var hele
ne oldu hocam, açıklandı diye milleti mi trolluyorlar?
-
Ösym açıkladıktan sonra, kazananlar liste olarak ne zaman açıklanır acaba?
-
@emrediyebiri liste olarak açıklanmıyor
-
hocam çok gıcıkk bir kız o kızın yorumlarını gördüğümde sinirlerim tepeye çıkıyor valla eğer bu kız adliden hakim savcı olursa bu meslek cacık olur asla küçümsemiyorum kimseyi sadece inşallah kişiliği ve karakteri ile hak eden kim olursa inşallah muvafak olur
-
@justice000 bi kız olarak şu yorum beni biraz rahatsız etti ama neyse:)
-
@idariyargı hocam kişilikden bahşediyor arkadaş sadece
-
@kemankeşş hukuk fakültesinden mezun olan herkes hakim savcı olabiliyor kişiliğe bakılmıyor başka sınavlarda niteliğe bakılmayıp isteyen herkesi sınava alıp hakim savcı yaptıkları gibi işte bazıları karakter sahibi bazıları da meslek sahibi
-
3 e kadar bekleyecek anlaşılan
-
@kemankeşş “gerizekalı kız” tabiri hoş değil bence. Tanımıyoruz şahsen kimseyi. Hakim olacak birine bence bunlar da yakışmaz sınav stresine veriyorum
-
Anlaşılan dün icra kaçta açıklandıysa bu da aynı saatte açıklanacak
-
Feminist akım üstüme geliyor cümleyi çok farklı bir yere çektiniz kızlar
-
Arkadaşlar bence genelleme yapıp kimsenin kalbimi kırmayın. Hukuk mezunu olup çok sağlam arkadaşlarım var her alanda. Birkaç kere de elendiler mülakatlardan. Meslek cinsiyet okuduğumuz bölüm hiç önemli değil insan olamadıktan sonra.
-
@paretowilfredo keşke kaymakamlık da böyle olsaydi. Olması gereken bence bu. Bir Türkçe sorusuyla bir alanda idare sorusu bir değil. Yerinde bir uygulama olmuş
-
@kemankeşş ayrıca feministliğinde söylediğiniz şeyle alakası yok hocam
-
@justice000 yahu adam ne cinsiyete laf etti ne genelleme yaptı. Abuk sabuk yorumlar yapan bir insan varmış cinsiyeti kadınmış bu kadar
-
@kd16 aynen ben de şimdi genelleme yapsam ,şu idari hakimliğe hukuk mezunu olmayanları nasıl alırlar ,hukuk Bilgisi olmadan ,bu eğitimi almadan desem haksızlık olmaz mı bazı iibflilere ?ya da başka mezunlara malum şu an birçok kişi idariye girebiliyor ben bunları eleştirip genelleme yapsam hoş olmaz demi bu da aynı şey ayrıca bir insanı sadece birkaç yorumuyla yaftalamak büyük önyargı hele ki bu mesleği yapacak biri için ve de gerizekalı diye bahsediyor
-
açıklamayacaklarsa gidelim kilitlendik kaldık böle elimiz bağrımızda
-
@kuruhasan aynen hocam boş verin zaten ağzı olan konuşuyor ve konuşsunlar
-
@justice000 başka bir platformda, cevap verme durumu olmayan biri hakkında gerizekalı demeniz hoş olmadı (cinsiyetten bağımsız olarak) ancak herkesin sınav stresine verelim.