29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Konuyu birden nereye çektiniz? Durun hele kazanacak olursak mülakat stresi olacak birbirimizi kırmayalım.
-
@Dumspirospero hocam bu kişi hak ediyor ve var olan bir şeyi söyledim ve insanları tam 20 gündür sürekli trol lüyor ve hak ediyor ben cinsiyet yada genelleme yapmadım sadece burada bir trole söyledim
-
yok biri cinsiyetçiliğe biri işi genellemeye bağladı
-
trolluğün cinsiyeti geneli olmaz trollük yapan geri zekalıdır zaten geri zekalı olmazsa trollük yapmaz burda yanlış yoktur
-
ösymyi aradım şimdi ben de 5ten sonra açıklarız dedi şakadır umarım
-
@idariyargı dalga geçmiştir muhtemelen kendince, önceden günü belli olsun diyorduk o da yetmiyor bunlara anlaşılan artık saatini de belli etsinler ve sadece açıklanan gün ve saatte sonuçları açıklasınlar diye CİMER dahil her yere yazacağım.
-
Biraz stres dağılsın ..sonuçları beklerken
-
@SAkmazlar ‘ben volkan icraya girdiniz mi onu da geç açıkladık dün’ gibi şeyler söyledi evet sanırım eğleniyor:)
-
Ya 5 te olsa bile 25 gün beklemişiz, 5 saati de bekleriz sikinti yok
-
@idariyargı onlarda birşey bilmiyor hocam
-
@kemankeşş aynen en azından bilmiyorum de telefonu kapat, bizim ülkemizde illa herkesin bir cevabı var:))
-
@idariyargı sonuçta sekreter yani
-
Arkadaşlar facebook ta kaos var millet birbirine saldırıyor siz uzak durun bence
-
Whatsapp grubunda yazdı biri 800. Puanı 83 müş adli için.nasıl öğrendi bilmiyorum.ama bana çok yüksek geldi
-
@toranj sonuçlar belli olmadan nasıl bilebilir çok saçma değil mi
-
Arkadaslar ben aradim saat verilmedi bize dediler 5 ten sonra aciklanacak demissiniz dedim.hayir bilemeyiz dedi herhalde kafasina gore cevap verdi o calisan saat belli degil
-
@toranj gerçek değildir umarım..
-
Dünkü gibi icra müdürlüğü sınavının açıklandığı dakikalarda açıklanacak aha buraya yazıyorum
-
@toranj yine bol keseden sallamışlar icra sınavı için de 80 den aşağı kapatmaz denmiş 71 ile kapattı gördük. İtibar etmeyin o aptal gruplara troll kaynıyor ortalık
-
@toranj, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Whatsapp grubunda yazdı biri 800. Puanı 83 müş adli için.nasıl öğrendi bilmiyorum.ama bana çok yüksek geldi
o zaman 77-78 arası kapatır adli