Üç Harfliler
-
@paretowilfredo vuhuuu korkunçlu başlık oldu iyice en iyisi uyumak ve bir an önce yüzleşmek
-
@paretowilfredo Bi anımı anlatıyım geçen senelerde yine video çekiyorum neyse gelin damat geldi konuşturdum bunları şen şakrak falan gayet güzel çekim yapıyorum derken aradan 1 1.5 saat geçti ve mikrofonun olmadığını anladım adamların düğününe başka düğünden montaj yapmıştık hiç unutamam bunu
-
@onuktekin O zaman şu yazıyı bırakmanın zamanıdır
https://www.tercihiniyap.net/yasam/kotu-ruyadan-sonra-okunacak-dua-hangisidir-h5505.html
-
@Hayaller71 ahahahajaj olaya bak ya ahahahahaha
-
@Hayaller71 @onuktekin Demek nasıl çekilecek düğünlerimiz bak bunu da öğrenmiş olduk
-
@paretowilfredo üstad bahşiş her işi çözer
-
@paretowilfredo biraz daha çalışıp yatayım ben ben agor a yönlendircem ikna edebilirsem siz de öyle yapın
-
@onuktekin @paretowilfredo Bu başlığın kazandığı dini ivme sebebiyle başlıktan ve forumdan ayrıldığımı belirtmek... Yok bu başkaydı pardon.
-
Arkadaşlar telaşlanmayın, neyse ki nefesi kuvvetli bir forumdaşınız var burda
-
@Agor hepinizi bulucam. Özellikle agor taktım sana bilesin. Uğraşıcam olum seninle!
-
@Agor başına neler açtın be dostum iyi de adamdın neyse
-
Dün gece burada olanlardan anladım ki yine şeytan taşlama olayı varmış. Ulen bir denk getiremiyorum bu ayinleri. Bir girip çıkan adamı pıçaaaakkk manyağı yapmışlar. Allah TY forumcularının eline kimseyi düşürmesin.