Üç Harfliler
-
Tövbe de...
-
@Agor ne yazıyordu da tövbe de diye düzelttin acaba
-
@onuktekin arkadaş üç harflilerden bahsedip reklam yapmış, zaten insanı ürperten bir konu ile reklam peşinde koştu diye öyle yazdım hocam.
-
guy,duy,sgk,göç bunlar da 3 harfli hocam acaba kastı bu mu
-
-
@Agor Kapamasaydın ya ürküp, ben kovma yolunu biliyordum, toplu bir ayinle kovardık
-
@paretowilfredo bence ondan daha ürkütücü olan şu olurdu, doğru dedin üstat gözden kaçırdım.
-
@Agor Adamın reklamını kaldırdın, musallat etmesin başımıza
-
@paretowilfredo ona cevaben de bu o zaman. Aman aman aman pu pu pu aman aman aman, eşhedüenla
-
@Agor anjlnfjbabf
-
@Agor ne paylaştığını da merak ettim şimdi muska reklamı mı yapmış? Büyü bozma da kampanya mı varmış? Hoca adı mı paylaşmış? Hem ayin yapardık kovalardık burada Gülyabani'yi görüp o korkuyu aşmış bir nesil var. Hallederdik
-
@onuktekin site reklamı yapmış, istersen özelden atayım, ayin konusunda bi beni ufaktan ikna ettin bunu bi konuşalım.
-
@onuktekin @Agor Beni yeniden Havasî günlerime döndürmeyin aman diyeyim
-
Maksadını öğrenmeden göndermeseydiniz. Oysa çok merak edilecek bir başlık açmıştı. Sonunu nereye bağlayacaktı acep onu dahi göremedik.
-
@Antimülakat O iş ters ayaklılar halay rüyasına bağlanırdı demedi deme
-
@Agor at at merak ettim hallederiz onu
-
@paretowilfredo bir şey olmaz bence
-
@onuktekin, içinde söyledi: Üç Harfliler
@paretowilfredo bir şey olmaz bence
Ya hu sen de sırtın dönük kaynarsın halaya nolacak Biz flash tv'den şerbetliyiz üç harflilere de halaya da. Kimle uğraşıyorlar? :))
-
@Antimülakat yani biraz konuşsaydık iyiydi ne bileyim mesela hesabı kim açtı falan
-
@onuktekin Şimdi biz banladık hesabı da ya şeyse... Söyletme beni bak...