2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
-
@albertcamus bu paylaşim malesef işe yaramadı bende
-
@zenginmemur hocam bence 1 ayda klasiğe hazırlanmak diye birşey olmaz olabildiğince en kapsamlı ve konuyu ifade edecek şekilde çalışmak lazım sadece kgk değil uzun soluklu düşünürsek diğer sınavlara fayda olur ben açıkcası 3 sınava gircem 45 günde hangi birine özel çalışayım klasik kpss gibi çalışıyorum malesef bende bu yöntemlere ayak uyduramadım ilk öğrendiğinde çalıştığında kapsamlı çalışan ve ifade edebilen bir adım önde
-
Maliyeye klasik çalışmak da ayrı bir ağırlık . Maliye sorularının seviyesini merak ediyorum şimdiden
-
Çalışmalar nasıl gidiyor arkadaşlar?
-
Klasik iktisat soru çözümlü varmı bildiğiniz bir kitap?
-
Erdal ünsal da bölüm sonların da sorular var hocam. Yalnız hatırladığım kadarıyla sadece sayısal soruların çözümleri var
-
@kuruhasan çözümler yok ya klasik soru varda bir kontrol etmediği için çözüm olmayınca birşey ifade etmiyor
-
@Willsmithh işte öyle bi sıkıntı var evet
-
Sınav Bddk gibi soru seçme imkanı tanıyor mu acaba daha önceden sınava giren arkadaşlar hatırlıyor mu ? Istatistik ve ekonometri için ne yapılmalı ?
-
Soru seçme yok verilen soruların hepsi cevaplanıyor du geçen sene
-
Maliyet muhasebesinde gider yerlerine dağıtım tarzı sorular var mıydı?
-
ileti kaldırılmıştır.
-
geçen sene sınav yeri neresiydi arkadaşlar?
-
-
@albertcamus sağolasın hocam da orada sadece Ankara yazıyor Ankarada nerede olmuş diye öğrenmek istiyorum
-
Sınav giriş yeri açıklanmış.
-
Yine mi gib !
-
bu işletmeyi ne yapıcaz yav
-
@hanniball valla ben bakmıyorum ya . Daha doğrusu işletmede neye çalışılır bilmiyorum .