28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
-
Ileti kaldirilmistir.
-
Mülakatlar mart sonu dıye duydum arkadaslar..
-
@kendinehakime bu ay içinde kesin mülakat tarihleri belli olur sanırım
daha önce mülakata giren varsa bizi süreçle ilgili bilgilendirse ne güzel olur -
silinmiştir
-
Arkadaşlar mülakat tarihleri hakkında bilgisi olan var mı?
-
@tvfkuluc, içinde söyledi: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
Arkadaşlar mülakat tarihleri hakkında bilgisi olan var mı?
Mart sonu dıye duydum arkadasım.
-
evraklarla ilgili bir duyuru geldi
-
@cnscns, içinde söyledi: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
evraklarla ilgili bir duyuru geldi
Ben göremedım yeni bir duyuru ?> -
-
İşler sizi bekler arkadaşlar, tez zamanda açıklanır umarım
-
Arkadaşlar bugün yayımlanan duyuru halihazırda müdür veya müdür yardımcısı olanlar için değil mi? Bir de acaba duyuruya ek yayımlanan liste bizi de kapsıyor mu?
-
Arkadaşlar duyum için bilgisi olan var mı?Ben sınavımı kazandığım unuttum nerdeyse :))Hakimlik için çalısıyorum.Sizler ne durumdasınız mülakata çalısan var mı??
-
Arkadaşlar 1000 kişilik icra müdür yardımcısı alımı olcakmış galiba Bilgisi olan var mi ne zAman olur Acaba
-
@gencbiraday bende bu başlığın bu kadar sessiz olmasına anlam veremedim hocam 1000 kişilik ilan var ortada ama hiç konuşulmuyor adalet okuyan sayısı az galiba ondan
-
@gencbiraday alım tarihi konuşuluyor mu, tahmini ne zaman olur?
-
@themutsuz forum kullanmıyorlar genelde hocam
-
Arkadaşlar forum sessiz çünkü bu forum sayfası 2019 yılında alımı yapılan 700 kişilik alım için oluşturulmuştu. O alıma iibf mezunları başvuru yapamamıştı ancak adaleti açıktan bitirmiş benim gibi az kişinin başvuru yapabildiği bir sınavdı. Şuanda o alım mülakat aşamasında ve yeniden 1000 kişilik alım için cumhurbaşkanı kararı yayınlandı.
-
@ceko-cu bu alım hukuk mezunlarını da kapsıyor mu acaba
-
@hukukçu06 en son alımda dışarıdan alım yapıldı. Dışarı içeri kavramı icra dairesinde çalışıyor olup olmamakla alakalı. en son alımda adalet mezunları ve hukukçuları kapsadı ve şahsi düşüncem bu alımında da bu şekilde olacağı. Çünkü içeriden alımın yapıldığı 400 kişilik alımda mülakat kotası dolmamış hatta alım sayısı bile daha az olmuştu.
-
@ceko-cu internette buna dair bilgi bulamadım 1000 kişilik alim olacağına dair kararı, yardımcı olabilir misiniz