28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
-
@elitnur Cumhurbaşkanı kararında geçiyor atama izni verildiği adalet bakanlığı alım sayısının hangi kadrolara ait olduğunu alt bilgide paylaşmş. *Atama kontenjanlarının 400 adedi İdare Memuru, 160 adedi Cezaevi Katibi ve 1.000
adedi İcra Müdür Yardımcısı için kullanılacaktır.http://www.sbb.gov.tr/wp-content/uploads/2020/03/2020-104_Sayili_CBK_Eki_Karar-24032020.pdf
-
@ceko-cu hocam siz kazandınız mı acaba nasıl çalışmak lazım benim gky kötü çünkü ondan gkysiz kazanılabilir mi ? birde yine aynı zamanlar da mı gelir sınav cevap verirseniz çok sevinirim:)
-
@themutsuz evet ben kazandım mülakatı bekliyorum. Gk-Gy %20 etki oranı, alan bilgisinin ise %80 bu yüzden alan daha belirleyici bence. Alanı iyi yaparsanız rahatlıkla kazanırsınız.
-
@ceko-cu hayırlısı inşallah atanırsınız️ Teşekkür ederim
-
@themutsuz amin Teşekkür ederim.
-
@ceko-cu hocam bu sınava girebilmek için AÖF ten adalet okuyunca 2 yıllık giriliyor mu ?
-
@Su28A girer hocam
-
@gencbiraday yeniden başlasam okumaya nasıl olur sizce. Maliye mezunuyym zaten 4 yıllık ama icra sınavina dahil olmak için okunabilinir mi bugün öğrendim adalet mezunlarininda dahil olduğunu. . En azından icra sınavınada girebiliriz alternatif olarak.
-
@Su28A evet girer. Böyle kurumlar kendi sınavını yaptığında sınavlarına girebilirsiniz ama kpss önlisans puanı gereken başvurularda başvuru yapamıyorsunuz. lisans mezunu oldugunuz için p3 puan türü geçerli oluyor yani.
-
Sınav şartları açıklanmamış ki beyler daha. Alımın ne zaman olacağıda belli değil. En son alımda adalet ve hukuk istediler. Ayrıca söylentilere göre kurumdışı alım bitti artık yapılmaması düşünülüyor icra müdür ve müd.yard. için
-
arkadaşlar mülakatlara ilgili bir duyumu olan var mi
-
15 Haziranda Bakanlık normale dönecek.Bekliyoruz bakalım ,duyumum yok.
-
Arkadaşlar mülakat tarihi açıklanmış benım 30 haziran .Mülakata nasıl hazırlanıyorsunuz ???
-
@kendinehakime 22 haziran il göç mulakatim ile aynı gün ve sabah ikisi de.hayattaki şansım:))
-
@kamucu25, içinde söyledi: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
@kendinehakime 22 haziran il göç mulakatim ile aynı gün ve sabah ikisi de.hayattaki şansım:))
Büyük heyecan yarattı bende:) Ne çalışacagımı bilemedim.Elime geleni okuyorum artık hayırlsıı :)) Sizin şansınız da çok iyiymiş.Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için :))
-
@kendinehakime icra iflas KPSS notları yeterli olur ekstra bir de anayasa ve inkılap tarihine bakılacak gibi hayırlısı olsun.heyecanli bir dönem olacak.
-
19 haziran benimde arkadaşlar hepimiz için hayırlısı olsun
-
mülakatlar nasıl oluyor grup mülakat mi birebir mi acaba ya da kaç soru oluyor bilginiz var mı
-
19 haziranda mülakatı olan var mı? nasıl çalışıyorsunuz 3 ya da 5 soru soruluyor diye okudum icra ve genel kültürün yanında borçlar medeni usul vb de bakılmalı mı sizce
-
@cnscns, içinde söyledi: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
19 haziranda mülakatı olan var mı? nasıl çalışıyorsunuz 3 ya da 5 soru soruluyor diye okudum icra ve genel kültürün yanında borçlar medeni usul vb de bakılmalı mı sizce
Bence sınavda sorumlu oldugumuz her yerden soru gelebılır.Üzerime inanılmaz bir rehavet çöktü resmen çalışamıyorum.Mülakatın da gerçi bilgi değil genel olarak diksiyon ,hal hareket olarakölçüldüğüne inanıyorum.Şahsen bilemediğim soruya hatırlayamadım deyip geçmeyi düşünüyorum:)) Benim mülkatım 30 haziran ,mülakatın da 3 yada 4 dk sürdüğünü tek tek alındığımızı duydum..