TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.

ADALET BAKANLIĞI
    aralık 2019 i̇cra müdür yardımcılığına
    44
    192
    21210
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • G
      gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @kendinehakime Son düzenleyen:

@kendinehakime galiba yok iibf girmediği için çok yorum dönmüyor bu konuda kaynak olmadığı iÇin mecbur almayı düşünüyorum bende

kendinehakime 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • kendinehakime
        kendinehakime @gencbiraday Son düzenleyen:

@gencbiraday, içinde söyledi: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.

@kendinehakime galiba yok iibf girmediği için çok yorum dönmüyor bu konuda kaynak olmadığı iÇin mecbur almayı düşünüyorum bende

Ben de data alacagım soru bankası sadece.kanunları da indirip kıtap yapacagım pazartesı.sız hakımlıge de gırecek mısınız?

''Uçamıyorsan, koş; koşamıyorsan, yürü. Eğer yürüyemiyorsan, sürün; ama hareket etmeye devam et. Geleceğe ilerlemeyi sürdür..''

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • G
          gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @kendinehakime Son düzenleyen:

@kendinehakime askere gideceğim için çok vaktim yok galiba sadece icra müdürlüğüne başvuru yapıcam

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • G
            guyman Son düzenleyen:

Bu ilanda geçen Türk kültür ve medeniyetleri kısmına acaba islamiyet öncesinden başlayıp osmanlı da dahil bütün kültür ve medeniyet dahil mi yoksa sadece islamiyet öncesi ve ilk müslüman Türk devletlerinin kültür ve medeniyeti mi kafam karıştı bilgisi olan var mı ?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • X
              xray Son düzenleyen:

Murat yayınlarının kitabı çıkmış o nasıl arkadaşlar kullanan varmı?

• F
                furkennnnnn Son düzenleyen:

Arkadaslar baslik cok hareketsiz, bu sinava giren fazla olmuyor mu

• G
                  ggkayra Son düzenleyen:

Günaydın Arkadaşlar
                  Data yayınlarını aldım bende. Kanunları kopyala yapıştır yapılmış ancak kanunlar daha düzenli daha okunabilir duruyor algı olarak. Yinede konu anlatım sayılmaz. Kanunlardan direk bakabilirsiniz. En iyisi kanun okuyup bol bol soru çözmek . Ancak kaynaklar sınırlı ne yazıkki

• kendinehakime
                    kendinehakime @xray Son düzenleyen:

@xray, içinde söyledi: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.

Murat yayınlarının kitabı çıkmış o nasıl arkadaşlar kullanan varmı?

Murat 2019 yenı mı cıkmıs???murat her zaman ıyıydı ıcrada ..bır bakalım arkadaslar ben de eger yenıyse ben onu alırım keısnlıkle..
                    Ayrıca evet sessız bır baslık oldu forumda gırecek olan 5-6 kişi miyiz??Öyleyse çok iyi 🙂

''Uçamıyorsan, koş; koşamıyorsan, yürü. Eğer yürüyemiyorsan, sürün; ama hareket etmeye devam et. Geleceğe ilerlemeyi sürdür..''

• X
                      xray Son düzenleyen:

Kullanan kimse yok sanırım ,dediğiniz gibi sınava girecek az gibi duruyor konuyu şenlendiremedik bir türlü😅

• A
                        aybarseymen Son düzenleyen:

Merhaba arkadaşlar , herkese başarılar dilerim , sanırım Data ve Murat Yayınları dışında kaynak görünmüyor , ben de başvuracağım nasip olursa , 45 günlük bir sürede çalışabilmeyi düşünüyorum başarabilirsem artık .

• G
                          gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı Son düzenleyen:

Galiba büyük çoğunluk adalet mezunu olarak girecek bu sınava iibf fakültesi olmadığı iÇin giren sayısı da diğer kurum sınavlarına göre çok düşük olcaktı diye düşünüyorum

• kendinehakime
                            kendinehakime Son düzenleyen:

Murat yayınlarını alan oldu mu arkadaşlar?

• kendinehakime

Az önce Murat yayınlarının siparısını verdım arkadaslar.Gelince ınceleyıp bıldırırım sıze durumunu.

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • G
                                gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı Son düzenleyen:

Forumumuz çok durgun 😂

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • N
                                  nurunalanur @gencbiraday Son düzenleyen: genclerbirlikli

silinmiştir

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • G
                                    gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @nurunalanur Son düzenleyen: genclerbirlikli

silinmiştir

• B
                                      Bireysel başvuru Son düzenleyen: genclerbirlikli

silinmiştir

• kendinehakime

Çalışmaya basladınız mı arkadaslar?Daha once gıren var mı aranızda sınava???

• H
                                          hvea @kendinehakime Son düzenleyen:

@kendinehakime murat yayınlarını inceleyebildiniz mi acaba ? akfon yayınlarıyla murat yayınları arasında kaldım da kaynak seçimi için

• kendinehakime
                                            kendinehakime @hvea Son düzenleyen:

@hvea, içinde söyledi: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.

@kendinehakime murat yayınlarını inceleyebildiniz mi acaba ? akfon yayınlarıyla murat yayınları arasında kaldım da kaynak seçimi için

Henuz kıtabım ulasmadı ,bu kadar gec olur mu bır kıtap sıparısı...Yarın sabah kıtapcıyı arayacagım..

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 2 / 10
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti