28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
-
@kendinehakime galiba yok iibf girmediği için çok yorum dönmüyor bu konuda kaynak olmadığı iÇin mecbur almayı düşünüyorum bende
-
@gencbiraday, içinde söyledi: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
@kendinehakime galiba yok iibf girmediği için çok yorum dönmüyor bu konuda kaynak olmadığı iÇin mecbur almayı düşünüyorum bende
Ben de data alacagım soru bankası sadece.kanunları da indirip kıtap yapacagım pazartesı.sız hakımlıge de gırecek mısınız?
-
@kendinehakime askere gideceğim için çok vaktim yok galiba sadece icra müdürlüğüne başvuru yapıcam
-
Bu ilanda geçen Türk kültür ve medeniyetleri kısmına acaba islamiyet öncesinden başlayıp osmanlı da dahil bütün kültür ve medeniyet dahil mi yoksa sadece islamiyet öncesi ve ilk müslüman Türk devletlerinin kültür ve medeniyeti mi kafam karıştı bilgisi olan var mı ?
-
Murat yayınlarının kitabı çıkmış o nasıl arkadaşlar kullanan varmı?
-
Arkadaslar baslik cok hareketsiz, bu sinava giren fazla olmuyor mu
-
Günaydın Arkadaşlar
Data yayınlarını aldım bende. Kanunları kopyala yapıştır yapılmış ancak kanunlar daha düzenli daha okunabilir duruyor algı olarak. Yinede konu anlatım sayılmaz. Kanunlardan direk bakabilirsiniz. En iyisi kanun okuyup bol bol soru çözmek . Ancak kaynaklar sınırlı ne yazıkki -
@xray, içinde söyledi: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
Murat yayınlarının kitabı çıkmış o nasıl arkadaşlar kullanan varmı?
Murat 2019 yenı mı cıkmıs???murat her zaman ıyıydı ıcrada ..bır bakalım arkadaslar ben de eger yenıyse ben onu alırım keısnlıkle..
Ayrıca evet sessız bır baslık oldu forumda gırecek olan 5-6 kişi miyiz??Öyleyse çok iyi -
Kullanan kimse yok sanırım ,dediğiniz gibi sınava girecek az gibi duruyor konuyu şenlendiremedik bir türlü
-
Merhaba arkadaşlar , herkese başarılar dilerim , sanırım Data ve Murat Yayınları dışında kaynak görünmüyor , ben de başvuracağım nasip olursa , 45 günlük bir sürede çalışabilmeyi düşünüyorum başarabilirsem artık .
-
Galiba büyük çoğunluk adalet mezunu olarak girecek bu sınava iibf fakültesi olmadığı iÇin giren sayısı da diğer kurum sınavlarına göre çok düşük olcaktı diye düşünüyorum
-
Murat yayınlarını alan oldu mu arkadaşlar?
-
Az önce Murat yayınlarının siparısını verdım arkadaslar.Gelince ınceleyıp bıldırırım sıze durumunu.
-
Forumumuz çok durgun
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
Çalışmaya basladınız mı arkadaslar?Daha once gıren var mı aranızda sınava???
-
@kendinehakime murat yayınlarını inceleyebildiniz mi acaba ? akfon yayınlarıyla murat yayınları arasında kaldım da kaynak seçimi için
-
@hvea, içinde söyledi: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
@kendinehakime murat yayınlarını inceleyebildiniz mi acaba ? akfon yayınlarıyla murat yayınları arasında kaldım da kaynak seçimi için
Henuz kıtabım ulasmadı ,bu kadar gec olur mu bır kıtap sıparısı...Yarın sabah kıtapcıyı arayacagım..