DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@karagergedan ETKB Denetçi Yardımcısı sınavının İngilizce sorularını görmediniz galiba
-
@Bir-İki benim arkadaşda o İngilizcenin gazıyla kgk ya girdi 07 aldı
-
@rassal O arkadaş ben olabilir miyim ? Ben de 07 aldım . Ben sınav karşılaştırması için değil arkadaş gerçekleşmesi olmayan bir ihtimal dediği için yazdım
-
@karagergedan iletim geneldi çünkü böyle ilanlarda yıllardır hep aynı muhabbet döner ki bu olası ve doğal bi durum .Israrla gerçekliğe vurgu yapmışsınız ancak herkesin gerçekleri /gercekliginin bu şartlarda kendine özel olma halini gözden kaçırıp başkasının kararını etkilemeye varan cümlenizin sizlere (ing olanlara ) yarar sağlayıp hakka girme hususu göz ardı ediyorsunuz.
Ing yok ama kimsenin yönlendirmesine gelmeden gerekli araştırma neticesinde ing si olan sinavalara gttim denedim çünkü kendi gercegimi gördüm herkesin bunu istemesi sizin başkasına gerçeği onlara söylemenizden sunmanizdan çok daha gerçekçi ve yerindedir diye düşünüyorum . -
@Bir-İki DHMİ den bahsediyoruz. B grubu memurlukta bile D seviye yds isteyen bir kurum. Ki buda 60 yds ye tekabül eder kendi sınavında da 60 İngilizce barajı var. Yds den 50 alamayanın şansı 0 a yakın bence.
-
@aroma, içinde söyledi: DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@karagergedan iletim geneldi çünkü böyle ilanlarda yıllardır hep aynı muhabbet döner ki bu olası ve doğal bi durum .Israrla gerçekliğe vurgu yapmışsınız ancak herkesin gerçekleri /gercekliginin bu şartlarda kendine özel olma halini gözden kaçırıp başkasının kararını etkilemeye varan cümlenizin sizlere (ing olanlara ) yarar sağlayıp hakka girme hususu göz ardı ediyorsunuz.
Ing yok ama kimsenin yönlendirmesine gelmeden gerekli araştırma neticesinde ing si olan sinavalara gttim denedim çünkü kendi gercegimi gördüm herkesin bunu istemesi sizin başkasına gerçeği onlara söylemenizden sunmanizdan çok daha gerçekçi ve yerindedir diye düşünüyorum .
Şu süreçte kimlerin hangi ilana neden asılması gerektiği gibi çok subjektif durumlar olablir ve dediğim gibi şu süreçte bu ongörüye sahibiz diye düşünüyorum. -
@aroma Kimseyi kışkırtma, yarasına tuz basma derdinde değilim. Geçmişte yaşadığım tecrübeleri baz olarak görüş belirttim.
Malesef zamanında aynı hataya düşüp Bddk murakıplık sınavına başvurdum. Alan derslerinin barajını geçmeme rağmen ingilizceye 10 verdiler daha doğrusu ben aldım.Çünkü bahsettiğimiz gerçeklikle geç tanıştığım için.Belkide başkasının ihtimalini elinden aldım sırf bu tecrübeyi yaşıcam diye bu yüzden aynı yolda olduğumuz arkadaşlara ön uyarıda bulunmaya çalışıyorum. Özellikle de 2019 Kpssden üstün başarıyla çıkıp bu tecrübeleri yaşamamış kişilere.
İngilizcede bir birikim sahibi olmadan bu tarz sınavlara enerji harcamanın, hayal kurmanın erken olduğu kanaatindeyim. Nitekim sizde zamanında denemiş ve tecrübe sahibi olmuşsunuz.
Başvuracak kişinin kanuni hakkıdır başvurur ama bahsettiğim şeyleri yaşayacak onun yerine bu eksiği nasıl kapatabilirim onun üzerine planlama yapmalarının daha doğru olacağı kanaatindeyim. -
Kusura bakmayin ama hic kimse tanimadigi insanlarin gelecegini dusunmek durumunda degil.Basvuru sartlarini tasiyan herkes gayet basvurusunu yapar.Yabanci dili zayifsa ve sinavi gecemezse de en fazla yol masrafindan olur.Bu da kendisinin dusunecegi bir konu.Zaten 7 kisilik alim icin 140 kisi cagriliyor bu yuzden ortada hak yeme durumu filan da soz konusu degil.
-
@karagergedan bddk ve birkaç ing isteyen başka kurumları bende deneyimledim ama yine de bu konuda görüş belirtelim ama yönlendirici olmayalım noktasında olmalıyız bence.Herkesin deneyiminden cikarimlari farklı oluyor .
-
@Cura Bakış açınıza, düşünce biçiminize saygı duyuyorum.
-
Ben şahsi görüşlerimi belirttim sadece amacım polemik değildi ama yazmadan geçemeyeceğim. Ancak bencil olmak kimsenin çıkarına değil ki bencil olmayı bile beceremeyenler var. Bunlar işte gerçek iibfli ler. Bunları hiçbir etkinlikte de göremezsiniz. Şöyle ki bu gerçek iibfli ler kendilerini bile düşünse örneğin kendisinin İngilizcesi yok ve bu ilana başvurmasa İngilizcesi olan arkadaşlar başvursa ve kurumlara yerleşseler diğer sınavlar için bazı rakipleri yarıştan çekilmiş olacak buda kendi işlerine gelecek. Ama bencil olmayı bile beceremeyen iibfli kardeşlerimiz sırf ego için gitmeyeceği yada giremeyeceğini bildikleri yerlere başvuru yapıp diğerlerinin önünü sırf ego yüzünden tıkayarak başkalarına kötülük yaparken kendilerinede kötülük yaptıklarının farkında değiller. Spk ve bu sınavın yazılısını geçecek kişi sayısını hep beraber görücez. Ben kendim spk ya başvurmadım mesela puanım 90 üstü olmasada 88 ama İngilizce çevirisi beni aşacağından istanbulda yaşasam bile hiçbir masrafım olmasa bile İngilizcem olsa bile bu sınava girmeyeceğim. Nedeni belli. Sadece kendimizi düşündüğümüz için zaten iibfnin hali ortada. Yazık.
-
Arkadaslar bu tartışmaya bir son versek . Daha sonra girip okumak zorunda kalanlar için gerçekten bir eziyet oluyor . Burada ilanla , sınavla ve meslek ile ilgili konuşsak daha faydalı olacak . Açıkcası benim çok fikrim yok kurum ile alakalı , çalışma şartları , tam olarak neler yapılacağı, meslek tanıtımı vs. Bunlarla alakalı fikri olan arkadaslar mutlaka vardır onlardan yorum bekliyoruz.
-
İngilizcesi zayıfmış güçlüymüş fark etmiyor puanı olan başvuruyor. Geçtiğimiz sınavlarda da bunu yaşadık rekabet kurumu sınavında. Birkaç değişik puan türüyle alım yapmıştı 91 ile kapatmıştı. Tek puan türü var bunda 140 kişi yazılıya girecek 91-92 aşağısını görmez.
-
Bilende yorum yapıyor bilmeyende...
-
Arkadaşlar naçizane bir kaç bir şey söylemek istedim bu başlıkta. Öncelikle puanı olmasına rağmen başvurmayanlardanım. Kpss ye hazırlandığım ilk sene YDS puanı aramayıp kendi ing. sınavını kendi yapan tüm kurumların sınavlarına girdim. Ve maalesef geçebildiğim tek sınav olmadı. İngilizcesi olmayanlar bu sınava girmesin vs dediğim falan yok. Adamın en şanslı günüdür attığı tutar. Ancak DHMİ ingilizce sınavının çok basit düzeyde olmayacağı kanaatindeyim. Hem puanı 90 üzeri olan hem de ingilizcesi olan arkadaşlarıma başarılar dilerim.
-
2017 de 90 puan alanın sıralamasını bilen?
-
@rassal 90,91 puan 137
-
@rassal 2017 demşsin pordon hocam 89,12 puan 207
-
@gizo11 galiba 2019 puanları 2017 yılından yüksek düşük olsaydı puanlar düşebilirdi
-
Arkadaşlar başvuru yapıyordum birden gitti . Şimdi de siteye ulaşılamıyor . Sizde de mi aynı ?