DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Mülkiye_17, içinde söyledi: DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Belgeleri istenilen boyuta ve formata getirmeme rağmen bir türlü yükleyemiyorum sürekli hata veriyor. Aynı durumla karşılaşan var mı, başvuru yapabilen arkadaşlar nasıl hallettiniz?
Ne hatasi veriyor?Format hatasi veriyorsa internette online donusturme siteleri var.Piksel hatasi veriyorsa paintte acip boyutunu kuculterek hatadan kurtulabilirsiniz.
-
@Cura Formatı ve pikseli istenene göre ayarlamıştım sistemsel bir hata veriyordu aynı şekilde denemeye devam ettim ve şimdi başvuruyu tamamlayabildim
-
başvurusu bile canımı okudu bari listeye girebilsem.umarım ingilizcesi olmayanlar göç uzmanlığını riske atmaz.
-
Sinavda INGİLIZCE 60 alma şarti var arkadaslar ona göre dikkat edelim
-
Bu meslek ile ilgili bir tanıtım hazırlanmasının iyi olacağını düşünüyorum. Zira özlük hakları, çalışma şartları muamma durumda.
-
@jook, içinde söyledi: DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Bu meslek ile ilgili bir tanıtım hazırlanmasının iyi olacağını düşünüyorum. Zira özlük hakları, çalışma şartları muamma durumda.
@paretowilfredo @genclerbirlikli yardıma ihtiyacımız var hocam . Gerçekten araştırdım ama adamakıllı fikir edinemiyorum.
-
Normal memurunun 6000 civarı maaş aldığı söylenen kurumda, müfettiş yardımcısının en aşağı 7500 TL alması lazım mantıken müfettişliğe geçtikten sonra 10.000 TL üstü alır diye düşünüyorum.
-
@fatos_ Merhaba dostum. Kurum malumunuz tam bir kapalı kutu. Ancak öğrenmeye çalışacağım, meslek yazımı bekletme sebebim de özellikle maaş hususu. Bu konuda net bir bilgi içermeyen şişirme bir yazı yazmak istemedim. Bakalım öğrenmeye çalışacağım dostum inşallah
-
@RootofAllEvil dostum kulede çalışan arkadasım söyle anlattı normalde düz memur 4 alıyosa orda havacılık tazminatı alıyor +2000 tl müffetişlik maasına da 2 bin tl ekle öyle oranlama yapılmıyor. Ayrıca kendileri bayram seyran demedim full çalısıyolar müfettişlik turnelerin uzun olabilecegini söyledi evli insanlar için pek tavsiye etmiyorum dedi.
-
@RqzeeT Merak ettiğim hususlar da bunlar zaten. Mesela iş müfettişlerinin turneleri çok olmaktadır. Bu durumda aile hayatını olumsuz etkilemektedir. Başvuruyu bekletiyorum bundan dolayı. Biraz bilgi sahibi olabilirsem ona göre başvuracağım. Başvuruda belirtilen bir iletişim numarası var oraya sormak abes mi olur bilemedim.
-
Merhaba arkadaşlar, iktisat konularına çalışacak kitap öneriniz var mı? Özellikle milletlerarası iktisadi münasebetler ve teşekküller, işletme den.ve finans yönetimi, güncel eko.sorunlar..
-
@esraesra iktisattan yalın bir anlatım istiyorsanız Yüksek Bilgilinin makro mikrosuna veya Tufan Samet hocanın kitaplarına bakabilirsiniz. Ama yok bana yazılıyı hallettirecek kitap lazım diyorsanız Erdal Ünsal tavsiyemdir. Ayrıca finans ve işletme ıktisadı için Güven Sayılgan hocanın İşletme Finansmanı kitabı soru cevap tarzında makro iktisadı da kitaba yedirmiş bi anlatıma sahip.
-
Merhaba arkadaşlar,
Başvuru yapan arkadaşlara bi sorum olcak.
İlanda başvurmak için gerekli bi yds puanından bahsetmiyo ama başvururken puan ve belge istiyo, yds puanı olmadan başvuran arkadaşların başvurularını sistem kabul etti mi ? -
@Gkhnulu Benim puanım vardı ama onu ek bilgi olarak istediğini düşünüyorum.
-
@batıkbakkal teşekkür ederim cevabınız için
-
Merhaba arkadaşlar, başvurumu yapmaya çalışıyorum fakat lütfen girdiğiniz bilgileri kontrol ediniz bu pozisyona daha önce başvuru yaptıysanız güncellemek için tıklayınız diye bir uyarı alıyorum. Benzer bir sorun yaşayanınız oldu mu?
-
@hvea eğer başvuru yaparken elinizde olmadan bile çıkış yaptıysanız artık güncelleme şeklinde devam etmelisiniz . O şekilde deneyin bir de
-
@fatos_ hayır hiç giremedim. Güncellemek kısmından devam edebileceğim bi başvuru numaramda yok bu yüzden
-
@hvea Allah Allah benim bir fikrim yok hocam o zaman . Belki baska bir arkadaşta yaşamıştır aynı durumu, cevap gelmezse de kurumu bir arayın garanti olsun
-
@hvea sufremi unuttum gibi bi sey var ordan yapin ben de de oyle olmustu