DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@fatos_ çok teşekkür ederim ilginiz için
-
@BatmanDarkNight teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım ve oldu
-
Arkadaşlar merhaba, sınava başvurum onaylandı fakat sınava giremicem. Başvurumu nasıl geri çekebilirim ? Sistemde bulamadım.
-
@gsmg150 iletisime gecin kurumla telefonla hocam
-
@gsmg150 kurumu arayın düzeltirler. Son giren sizin sayenizde girmiş olacak keşke herkes sizin gibi hassas olsa
-
Geçen hafta kurumu aradım şansa teftiş başkanı çıktı biraz muhabbet etme şansını yakaladım.
Geçen hafta itibariyle 900 ü onaylanmış toplam 1200 beklemede başvuru varmış.
İlgöç ile sınavın çakıştığını başkasının önünü kesmemek adına tercih yapacağımı,mükerrerlik olmaması adına kaçla kapatacağını öngörülerini rica ettim.
100 tam puanla başvuran var dedi listeyi daraltıp ilk 100 kişi için 88 puan gözüküyor dedi ama başvuruların artacağını puanın yükseleceğini belirtti.
Toplam 140 kişinin sınava çağırılacağını ve başvuru süresini de göz önüne alırsak 90 puanı görecek gibi duruyor umarım 90,60 ı geçmez bu sınav için ilgöç pişmanlığı yaşamam. -
@karagergedan söylediklerinize istinaden sınav gününü pazar yapma imkanları olabilir mi? Çünkü koskoca 2 gün. Cumartesi yapılırsa sınava basvurulmasina rağmen gitmeyenler olacaktır. Pazar günü kurum için de makul olabilir personel alımında daha iyi seçim yapılabilir sınavında.
-
@clearman bizlere mantıklı gelen çoğu şeyle kurumlar ilgilenmiyor bile o yüzden bu saatten sonra sınav gününü saatini değiştirmek çok zor
-
@clearman hocam hem pazar günü yds var
-
@Mülkiye_17 Dogrudur o zaman değişmesi imkansız.
-
arkadaşlar 2 sefer başvurumu yenilememi istediler sebebi ise kpss sonuç belgesinin tam olarak görülmemesi pdf olarak kaydedip 800x800 yapıyorum fakat görünmüyor diyor yetkili siz nasıl yaptınız
-
google a image resize yaz herhangi bir siteden hallet?
zaten sıteye yukledıkten sonra sende tıklayıp bakabılıyorsun gorunuyormu dıye. -
@hussle hocam 800x800 yapmada sıkıntı yok onu yapıyorum sıkıntı puan ve kod belli olmuyor bunu yetkiliye soyledigimde herkesin belli seninki belli değil dedi
-
yukledıgın dosyayı sen acıp baktıgında okunuyor mu.
-
@hussle hocam 800x800 oldugu için gercekten kotu duruyor zaten bunu anlamadım herkesin de sonuc belgesi benimki gibi olması gerekmiyor muydu
-
Word e kopyala yapıştır yapıp word u yükleyin okunuyor oyle
-
Arkadaşlar sınavdan yds nedeniyle feragat etmek istiyorum ama bir türlü telefonlarımı açan olmadi .başka hangi kanallarla iletisime geçebilirim
-
@mülkiye_13 ilandaki numarayı mı aradınız?
-
Merhaba dostlar. Bir yazı hazırlayamadık meseleğe dair yeterince net bilgi toparlayamadığımızdan ancak bilgi olarak alabildiğim unsurları sizle paylaşayım. Görüştüğüm yetkili kişi, maaşların aynı unvanlı yerlerden çok daha tatminkar olduğunu söyledi ancak tutar bilgisi vermedi malesef. 2 ilâ 4 ay arasında turne süreçleri olabiliyormuş. Çok uzun turneleri olmadığını dile getirdi. Yüksek puanlı çok başvurunun olduğunu yüksek kapanmasını beklediğini belirtti. Bunun dışında dediğim gibi geri kalan unsurlar kapalı kutu dostlsr. Sizden biri yerleşirse belki biz de ögrenebiliriz
-
@paretowilfredo hocam puan konusunu biraz irdeleseydiniz keşke