DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Nasıl geçti dostlar sınavlarınız İngilizcenin belirleyici olacağı bir kez daha ortaya çıktı sabahki oturum kpssnin iki tık altıydı ama öğlen oturumda hukuk ve ingilizce ile toparladılar durumu hakkımızda hayırlı olsun inşallah
-
@karagergedan katılıyorum hocam. İngilizcem iyi olmasına rağmen sınırdayım ben . Unutmuşum . Hayırlısı olsun hakkımızda
-
Aklımdayken paylaşayım sınav çıkışı başkan ile muhabbet etme fırsatı buldum. Bir hafta içinde açıklarız dedi diğer kurumlar o kadar yavaşlarki inanmak zor geldi açıkcası
-
İktisat içinde denetim konusu da vardı ve denetim soruları biraz zorladı bizleri. Onun dışında iktisat yapılabilecek düzeydeydi
Maliye de kpssde 88+ puan yapmış birisinin ekstra ders çalışmasına gerek olmadan kpss bilgileriyle yapabileceği seviyedeydi ( sınava 89+ puanlılar girdiği için herkes maliyeyi yapmıştır diye düşünüyorum)
Muhasebe hayatımda girdiğim en kolay sınavdı bence herkes yüksek netler yapmıştır.
Hukuk bazı sorular hariç kpss seviyesindeydi .
Genel olarak alan dersleri ekstra kurum sınavı çalışmaya gerek olmadan yapılabilecek sorulardı.
İngilizce bence kolay sayılırdı. Kolaydan kastım yds seviyesinde değildi biraz daha yökdil düzeyindeydi(belki yökdilden daha kolay bile olabilir). İngilizce bilmeyen birisinin yapabileceği düzeyde değildi tabiki ancak genel olarak şu zamana kadar girdiğim ingilizce sınavlarına göre daha kolaydı.
Benim görüşüm ingilizcede barajı geçenler diğer derslerde ortalama altında kalmayacağı için mülakata kalacaktır .
-
@KeynesianTrap ingilizceye katılmıyorum hocam 85+ yds puanım var ingilizcenin yökdille falan alakası yoktu haftaya acıklansın görücez minimum 60-70 kişi ingilizceden elenmiş olcak
-
@hanniball ceviriler ve paragraf icine cumle koyulan yerler kolaydi. Ama direk kelime doldurulan bolumde zorlandim.
-
@hanniball sinava da gelmeyen yaklasik 40 kisi vardi. Ingilizce de geri kalanin yarisini eleyebilir. 40 50 kisi mulakata kalir. Denetim sorulariyla hukuku iyi yapan listeye kalir.
-
@jook 28 kişi kalıyordu diye hatırlıyorum mulakata
-
@hanniball evet 28 kaliyor. 40 50 baraji gecer. Denetimle hukuku iyi yapan mulakat listesine girer demek istemistim.
-
Baraji gecen mulakata kaliyor ilana gore. 15 maksimum 20 kisi mulakata kalir.
-
@kpssınavı duyuruya tekrar baktim. 4 kati mulakata kalir ibaresi goremedim. Baraji gecen mulakata kaliyor dediginiz gibi galiba.
Ama 15 20 az bir sayi oldu. -
@KeynesianTrap İngilizceye ben de katılmıyorum hocam. Benim de ciddi bir yökdil puanım ve iyi bir YDS puanım var . Bunu belirtiyorum çünkü İngilizce sınavlarına girmemiş arkadaslar düzeyi merak ediyor. Sadece çeviri ve cümle tamamlamalar bu sınavların altında düzeydeydi . Kelimeler kesinlikle yökdilin 2 katı zorluğunda ve YDS ile yarışır şekildeydi . Ben şahsen geçebileceğimi düşünmüyorum . Ve Başkan da sohbet ederken 30-40 kişinin mülakata kalabileceğini öngördüğünü söylemişti . İngilizceden elenmeyi beklemiyordum açıkçası bu ihtimal beni iki gündür çok üzüyor .
-
@wollstonecraft ilk 12 soru zordu açıkçası özellikle phrasal verbler çok zordu ancak sonraki cümle tamamlama paragraf tarzı olanlar ve çeviri soruları yapılabilecek düzeydeydi. Barajı geçmek için 40 soruda 24 doğru yapmak gerekiyor ve bence +60 yds +70 yökdili olan birisi bu sınav sorularında barajı geçecektir. Umarım sizlerinde beklediğinizden daha iyi gelir
-
Sınava 25 kişi gelmemiş
-
@KeynesianTrap ben de bu şekilde düşündüm hocam ama sizin yorumunuz sınavın geneli gibi anlaşıldığı için açıklamak istedim . Umarım siz haklı çıkarsınız ve umarım geçerim , geçeriz
-
@modigliani-0 benim girdigim sınıfta sadece 20 kişi yoktu 25 çok inandırıcı gelmedi şahsen
-
@jeanpaulsartre sınav salonu başkanından aldım bilgiyi kardeşim kafamdan söylemiyorum
-
Ingilizce bilmeyenleri sinava aliyolar sonra da boyle oluyo işte. Koy yds 70 i bak bakalim bu tipler var mi. Koşarak uzaklaşırlar hemen
-
Ya her sınava başvuru yapmayı anlarım sınava girdikten sonra ama gitmeyeceğin sınava başvurmak neden işte bunu anlayamıyorum. Sırf bu sebeple biz küsüratlarla kaçırıyoruz sınavları yazık.
-
@Bahriye-Nazırı sadece elden başvuru olsa çözülecek ne yds si