DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
basvurabilen var mı arkadaslar site donuyor sürekli belge yükleme esnasında
-
@a-c-pigou ben dün yaptım başvurumu . Bende de oldu ama ben sorunun belgelerin istenen boyuta çevrilmeden yüklemeye çalışmaktan kaynaklandığını düşünüyorum . Bunlara dikkat edip tekrar yaparsanız sorunsuz bi şekilde oluyor
-
@fatos_ Teşekkür ederim hocam ben de demin fark ettim aynı sorundan kaynaklandığını.
-
Belgeleri piksel ve boyut dönüştürücüden istedikleri ölçüleri ayarladıktan sonra yükleme yapın.
Özgeçmiş formunu da pdf şeklinde inmediyse (inen dosya pdx formatındaydı sanırım) yine netten pdfe çevirip yükleme yapın.
Sinir stres sahibi olmadan başvurunuz tamamlanır. Diğer türlü site donuyor ızdıraba dönüşüyor süreç. -
Isim tc girip basvuru yap deyince bilgilerinizi kontrol edin diyor. Siz nasi yaptiniz bu başvuruyu ?
-
@Hakim-Bey Bir defa giriş yaptıktan sonra sistem size bir başvuru numarası veriyor ilk girişten sonra o numara ve bilgileriniz ile güncelleme yapabilirsiniz. ilk girişte ad-soyad kimlik no ile giriş yapılıyor.
-
@a-c-pigou işte o ilk girişi yapmiyo sistem
-
@a-c-pigou tm hallettim hocam teşekkür
-
Arkadaşlar kimlik fotoğrafını önlü ve arkalı yüklenilmesini istiyorlar.
0 (312) 212 21 53 Bu numaradan dönüş yaptılar başvurularınızı önlü arkalı olacak şekilde düzenlemesini yaparsınız.
Editleme ya da fotokopi çektirip taratabilirsiniz. Kimlik kısmı yerine iki fotoğrafı yükleme yapmıyor tek foto haline getirmek gerek. -
@karagergedan ben foto çekip kolaj yapmıştım çünkü fotokopiyi taratınca bi de istedikleri boyuta indirgeyince okunmamıştı tam olarak . O şekilde daha net oldu
-
@Marsiyal Allah herkesin gönlüne göre versin ama doğru yazmissin. Herkes kapasitesine göre sinava girse iyi olur aslinda ama sirf puani yüksek diye de ingilizce olmadan veya Alan bilgisi olmadan sinava basvurmak sahsi kanaatim diger kisilere haksızlık.
-
@paretowilfredo Hocam mesleğin çalısma şartları,özlük hakları, maaşı ,ne iş yaptıkları hakkında bir bilginiz var mı?
-
@paretowilfredo ustat havacılık tazminatı falan diye bisiler duydum ama gerçekten meslekle ilgili hicbir şey bulamadım bilgin varsa paylasirsan bizi mutlu edersin
-
Turnesi hakkinda bilgi var mi 657 mi maas 5800 mu ....???
-
Başvuru yaparken YDS puanını yazıyorum tam olarak ama "yds puanı için 0-100 arası sayısal veri giriniz" uyarısı çıkıyor. Küsuratı mı yazmamak gerekiyor acaba?
-
@Mülkiye_17, içinde söyledi: DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Başvuru yaparken YDS puanını yazıyorum tam olarak ama "yds puanı için 0-100 arası sayısal veri giriniz" uyarısı çıkıyor. Küsuratı mı yazmamak gerekiyor acaba?
nokta,virgul dikkat edin
-
@Cura Virgül ile yapınca oldu sağ olun
-
Belgeleri istenilen boyuta ve formata getirmeme rağmen bir türlü yükleyemiyorum sürekli hata veriyor. Aynı durumla karşılaşan var mı, başvuru yapabilen arkadaşlar nasıl hallettiniz?
-
@Mülkiye_17 ertesi gün tekrar denedim o zaman olmuştu benim.
-
@Mülkiye_17 ben de bir haftadır diplomayla cvyi yükleyemedim bi türlü. Kurumu aradım düzelir o siz denemeye devam edin dediler bakalım sabırla bekliyoruz.