DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@RqzeeT ne zaman iş başı yapıyorsun
-
@rassal daha mülakat var
-
@RqzeeT testi geçince bu durumu nasıl adalandıracagımız da ayrı bir sorun oluyor.arkadaşlarımdan 3 kez gelir uzmanlığını kazandım diyen var ama hala işsiz
-
@rassal sende geçtin mi dostum
-
@RqzeeT ben giremedim bile
-
Çok şükür ben de kalmışım mülakata . Hayırlısı olsun hakkımızda
-
Listeyi buradan paylasan arkadasa tesekkur ederim. Ben de listeye girmisim.
-
Mülakatın ne zaman olacağı belli mi ?
-
@KeynesianTrap kurum hizli calisiyor. Başkan da alimla yakindan ilgileniyor. Sinav gunu ise baslatmak uzun surer yilsonunu bulur tarzi konusmustu. Ama mulakatlari geciktireceklerini sanmam.
-
@jook, içinde söyledi: DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@KeynesianTrap kurum hizli calisiyor. Başkan da alimla yakindan ilgileniyor. Sinav gunu ise baslatmak uzun surer yilsonunu bulur tarzi konusmustu. Ama mulakatlari geciktireceklerini sanmam.
Yilsonu derken 1 yil sonrasi mi?
-
ben siteye ulaşamıyorum diye aradım teftiş kuruluna bagladılar mülakattları sordum 24 aralık seninki dedi
-
@RqzeeT hocam ne zaman aradınız ?
-
@wollstonecraft yarım saat önce
-
Yanlis hatirlamiyorsam herkesin 24 Aralik'ta.Ilk 20 sabah kalanlar ogleden sonra.
-
@Cura çok yakınmış hocam ben Ocak sonunu bulur diyordum . Nasıl bir çalışma yapmalıyız tecrübeli arkadaslar söylerse cok sevinirim . İlk mülakatım olacak
-
@wollstonecraft mulakat konularina iliskin ilanda bir sey yazmamislar. Ama sinav konularindan sorular olur muhtemelen. Kendimizi tanitmamizi isterler. Sorulara cevap vermek onemli ama en onemlisi bence kendini nasil ifade ettigin.
-
Ingilizceden patlamışım diyo ! patlarsin tabi sen de biliyodun yds olmadigi halde sinavi gecemeyecegini , bi gireyim ya tutarsa diye dusundugunu ama tutmayacagini . Gecmis olsun
-
@Bahriye-Nazırı bütün paylaşımların agresif şekilde en sonunda geldin bana çattın.
Yds puanım var yds sayesinde girmeyi hak kazandığım ilanlar da var. Seviyesi düşük ya da alçak olabilir bu benim sorumluluğum altındadır ve sadece beni ilgilendirir.
nicknamein arkasına sığınıp iletiler yazma buradadüzenlenmiştir
-
@genclerbirlikli alin bunu burdan kara midir ak midir gergedan midir nedir hakaretlerini baska yerde yapsin
-
@Bahriye-Nazırı eminim yds puanı olmayıp o sınavı geçebilecek olan çok insan vardır. Bu kıstas değil .