Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
şu ilanın dikkatle hazırlanmaması bile insanın ümidini kırıyor.
-
İlan güncellenmiştir p48
-
Buyrun dostlar ilanın güncel hali için;
-
Ankara ve İstanbul olarak belirtmişler çalışma yerini. Bu neye göre belirlenecek acaba ?
-
@paretowilfredo sınav tarihi değişseymiş iyiymiş
-
@paretowilfredo hocam yds 50 yide düşünürsek kaç ile kapatır bir tahminimiz var mı ?
-
Buraya girecek olanlar KGK başvurmaları rica olunur. Başvuran Varsa da yazılı olarak geri çekmeleri umuyorum.
-
@guymağduru, içinde söyledi: Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Buraya girecek olanlar KGK başvurmaları rica olunur. Başvuran Varsa da yazılı olarak geri çekmeleri umuyorum.
KGK başvurmamaları
-
Bize yinee burdan gitmek düştü ! Girecek olanlara şimdiden hayırlı olsun
-
Tercihiniyap'a iki iş çıkıyor. İlanı gir yeniden ilanı düzelt falan. Rica etsem kurumlara yeni puan türleri ile ilgili yazımızı atar mısın @paretowilfredo kardeşim!
-
@Antimülakat iddia ediyorum bizim forum ekibi hemen hemen tüm kurumlardan daha hakim duruma. Ama böyle gençleri almak yerine hala kurum içi uzmanlık açılıyor, üzülüyorum.
-
şimdi girişbelgesini almak için ankaraya mı gideceğiz cdden
-
tecrübeli arkadaşlar acaba güncellemeyle gelen p 48 değişikliği ile birlikte kaç puana düşebileceğini düşünüyorlar ? tabii ki ydsyi de göz önünde bulundurarak
-
2016'da 300 kişi çağırmışlar. 100.kişinin puanı 88,9286. 2016 yılında üç puan türünden alım yapılmış:
2016 yılı alım yapılan puan türleri ve katsayıları şu şekilde:
P39 -> 0,20 GY / 0.10 GK / 0.10 YDS / 0.20 HUKUK / 0.20 MUHASEBE / 0.10 MALİYE / 0.10 İKTİSAT
P40 -> 0,20 GY / 0.10 GK / 0.10 YDS / 0.15 HUKUK / 0.15 MUHASEBE / 0.15 MALİYE / 0.15 İKTİSAT
P42 -> 0,20 GY / 0.10 GK / 0.10 YDS / 0.30 HUKUK / 0.10 MUHASEBE / 0.10 MALİYE / 0.10 İKTİSATP48 2019 Yılı puanım 88,2. Yaptığım netleri o yılın puan sistemine göre aşağı yukarı analiz ettim.
Kaba taslak: P39-88,59 / P40-87,83 / P42-90,15 puana denk geliyor.
Bu sene için öngörüm, 88-89 bandında kapanacağı. Yanlış bir analizim varsa ya da geliştirmek isteyen arkadaş varsa yorum yapabilir.
-
arkadaşlar meslek hakkında bilgi var mı acaba ? turnelerin süresi, özlük hakları falan ?
-
@enjoythesilence baştan sona çöp düzeltmeye çalışmak beyhude
-
@rassal Aman aman senin düzeltmen uzak kalsın dostum, prensip olarak ağzı bozuk insanların yorumlarını ciddiye almıyorum
-
Son günü başvuru yapan arkadaşlar , başvuru sayısının kaç olduğunu gördünüz mü?
-
@zz 98i gördüm
-
@bitmeyenyds başvuru sayısını nasıl gördünüz ki