Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@IS-LM 2016da da var e seviye
-
Günü değişir umarım . Koskoca Aralık ayında daha önce ilana çıkmış bir kurumla aynı güne denk gelmesi çok üzücü gerçekten.
-
P48 e çevrilirse 90 altına iner mi sizce
-
Yds faktörü var hocam rahat 85 görür
-
Ne dil puanı kardeşim ya madem şart koşuyorsun şunu 70 yap bari 50 nedir!? İlanı incelemeden kopyala yapıştır şeklinde yayımlamışlarsa muhtemelen puan türlerini değiştirirler kuruma yazmakta fayda var. Belki p47-48 olarak düzeltirler.
-
eğer değişiklik için başvurulacaksa herkesin çıkarı gözetilmeli.mesela sadece p48 değil p28,p33,p38 ve p43 de olsun.böylece bütün bölümlerin en kapsamlı puanları dahil edilmiş olur.sınav başvurusunun son günü 1 kasımdan eyds nin olduğu 9 kasım sonrasına alınsın.sınav tarihi başka sınavla çakışmayacak şekilde ayarlansın galiba 14,15 aralık boş.
-
Belli ki kurumun ne kpss puan türlerinin içeriğinden ne başka sınavla çalışıp çakışmadığından nede eyds den haberi var.bizler bu konularda kurumdan çok daha ilerdeyiz müdahale edip daha dengeli bi hale getirebiliriz.
-
Herkes kendi puaninin yüksek oldugu türden ilan gelsin istiyor. Ne güzel memleket . Yds de 70 olsaymis iyiymis .
-
@Hakim-Bey sen yds 70 olsun diyerek kendi çıkarını düşünmüşsün ama ben kpss puanlarını çeşitlendirerek bir çok kişiyi düşündüm.
-
@rassal yds 70 olsun talebimi iletiyorum ben de, kolay gele.
-
Kurumu telefonla arayıp puan türlerinin içeriğinin değiştiğini belirtirsek belki ilanda düzeltme yapılır ama yds 50 puan kolay alinabilecek bir puan. Hem 2016 ilanında da 50 istemiş
-
Arkadaşlar iyi misiniz, taleple puan türü ya da yds seviyesi tayin edilir mi? Hele ki teftiş kurulu bu, kurul başkanı başmüfettiş arayanların istediği puanı mı not alıp ilanı düzeltecek
Yapmanız gereken kurumu arayıp 2017de puanların değiştiğini, yeni ilanın 2016daki ilanla aynı olduğunu ve büyük ihtimal puan değişikliğinin bilinmeyip bir hata yapıldığını söylemek.
Hazine sınavı için de 2016 p35 ve 2017 P48 beraber yazılmıştı ilana, ben de kurulu aradım derdimi güzelce anlattım; kendi yüksek olduğum puanı söylemedim şunu yazın diye. -
-Benim KPSS P94'üm yüksek, bi tutam ondan alıyım.
-Ayrıca YDS puanım 28, oraya insinler lütfen.
-Boyum 1.85, esmerim kriterlere bunları da eklemelerini rica ediyorum.
-Sınav için klimalı sınıf, metro hattı yanında bir okul talep ediyorum.
-Ayrıca mülakatlarda komisyon sadece lacivert takım elbiseli üyelerden oluşsun, siyah içimi karartıyor.
-Mülakat esnasında çay/kahve servisi istiyorum, bir adet katya bir adet olric emrime âmade olsun lütfen.Arayıp bunları da iletebilir miyim hocalarım???
-
Sınav giriş belgesinin elden teslim alınmasını istemek saçma değil mi? Site üzerinden çıktı alınacak şekilde bir uygulama yapmak çok mu zor? Sene olmuş 2019, neler görüyoruz.
-
Bu forumda kendini eglenceli bulan var.
-
@Son-Seçim-Bükücü, içinde söyledi: Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Sınav giriş belgesinin elden teslim alınmasını istemek saçma değil mi? Site üzerinden çıktı alınacak şekilde bir uygulama yapmak çok mu zor? Sene olmuş 2019, neler görüyoruz.
Ben de yeni farkettim.Giris belgesi almak icin Ankara'ya mi gitmemizi bekliyorlar yani?
-
Adnan Ertem Bey'in özel kaleminden yanıt geldi dostlar. Buyrunuz.
-
İleti düzeltilmiştir. :d
-
@paretowilfredo neler ifade edildi ki
-
Yerine hangi puan türü gelir sizce @paretowilfredo