İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@johnstuartmill 39 40 sayfa hemen bitiyor kanunlar uluslar arası hukuk felan oluyon bisey anlamıyorsun yoksa mevzuat iyi
-
@adanali01 ilk okumaları yavaş ve not alarak okursak daha iyi bence hızlı bitmesinden ziyade 14 gün var ulus kamu bakmazsak yetişir
-
@errayn iste ben okuyorumda uluslarasi hukugu felan bisey anlamiyorumda vicdanım rahatlasın diye okuyorum
-
@johnstuartmill hocam mevzuat bitiyor ama tam böyle kafaya çerceve oluşması için baya bol okuyup notlar tutmak lazım ilan geldikten sonra okumaya başladım anca bende tam yer etti sabır edip sıkı okumak lazım
-
@johnstuartmill Aynen bi günde rahat bitiyor hepsi kafada kalsin diyorsan kalan sürede her gün bi mevzuat oku pırıl pırıl olursun
-
@scofieldmustafa kafa milyon
-
@kemankeşş gunde en az bir kere atiyorsun 6458 ne dert ne tasa
-
Ben kendimi Suriyelilerin belgesini düzenlerken buluyorum hatta geçen biriyle görevlendirme çıktı geri gönderme merkezine gittik 2 tane yabancılar polisinden arkadaş bir ben Birtane de suriyeli arkadaş
-
@Willsmithh Siz baya işe başlamışsınız dostum, inşallah hayal olan gerçeğe dönüşür
-
@plansız mevzuatı bukadar okuyup sınavı kazanamazsam üzülürüm çünkü il göç sınavı harici başka herhangi bir yerde işime yaramayacak
-
@Willsmithh inşallah geçersiniz hocam ama üzülmeyin yolun başındasiniz henüz
-
@aroma inşallah hocam ilk yılın heyecanı işte hemen ilk sınavda olsun bitsin gazı idare edin
-
@Willsmithh Allah kısa zamanda sonlandirmayi nasip etsin
-
https://i.hizliresim.com/anQRad.jpg
Şu soruyu bana biri açıklayabilir mi sımavda da yanlış yapmıştım ikameci A İle C seçeneğini açıklayabilecek aranıyor
-
-
@kemankeşş 60-80 arası dönem planlı dönem olarak geçtiği için piyasa mekanizması ele alınmıyor olarak düşünmüşler. Yani piyasaya göre değil beklentilere göre kararlar alınıyor. Bende o yüzden C yapmıştır
-
@kemankeşş
A'da bahsettiği de Kamu Iktisadi Kuruluşları. Planli dönemde etkin tabi bunlar. Liberal dönemde özelleştirildi -
@scofieldmustafa 126 madde mi bir gunde bitiyor yoksa butun mevzuat mi
-
@adanali01 hocam anlamak değilde göz aşınalığı zaten
-
@Willsmithh bende tek kendimi öyle sanıyordum bir madde bulamadkm şu suriyelileri atacak ah bir bulsam :))