İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@sntn35 sağolın hocam piyasa mekanızması kit ler olarak kabul etmiş yasana direk Kit diye
-
Arkadaslar vergi hukuku kesin yok mu
-
@johnstuartmill diğer kanunlar kısa zaten hepsi bi günde bitiyor kafam cok karışmasın diyorsan günlere yayabilirsin
-
@errayn Suriyelilerin geçici koruma ile kalmalarının ikamet izni ve çalışma izni yerine geçmemesi 8 yıl kalsalar bile uzun süreli ikamet iznine geçemeyecek olmaları beni bir miktar sevindirdi
-
@Müşrif çoğuna vatandaşlık verildiği için o engelin önüne çoktan geçilmiş bulunmakta. Vatandaşlığı olmayanlarında calisma ve ikamet izinleri de çoktandır var zaten
-
@kemankeşş Bu sorunun cevabı A değil mi ? Bunu bende C yapmıştım, yine sorulsa yine C yaparım.
-
@Baelish a hıcam bende yine olsa yine yanlış yaparım bende soru yanlış olduğunu düşünüyorum
-
@Baelish hocam bence ince ayrıntı kamu gelirlerini artırmak amacıyla ifadesi.
-
@Müşrif hocam bu verdiğiniz bilgilerin hiçbiri madde 91 de geçici koruma kisminda yazmıyor 8sene kalsalar vs yani bu bilgiler hangi kisimdaydi ben mi görmedim acaba
-
@primocarnera uzun dönem ikamet izni şartlarında var
-
1-Konsolosluk
2-Büyükelçilikler
3-Başkonsolosluk
4- Bakanlık
Uluslararası işgücü kanuna göre Yurtdışında bulunan yabancıların çalışma izni yukarıdakilerin hangisine yapılır ?A 1-2
B- 2-3
C- 3-4
D- 1-3
E- 1-4 -
@Willsmithh teşekkür ederim hocam
-
@kemankeşş 1-2
-
@kemankeşş 2 ve 3 degilmi
-
@kemankeşş soruya tekrar baktım da sınavda A yapmıştım galiba bunu çünkü doğruydu cevabım çoğu arkadaşın yanlış yapmasına şaşmamalı ikinci kere çözünce yanlış yaptım
-
Gecen sene kacla kapatmisti
-
@whshw 73 74 falan
-
@primocarnera uzun dönem ikamet şartı 8 yıl
-
Sınava kaç kişinin para yatırdığı belli değil demi arkadaşlar kimse bilgiu alabildi mi ki
-
@primocarnera keşke belli olsa ya nr kadar iyi okurdu baya merak ediyorum