İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Başka bir yardımcıya mı sorsak arkadaşlar? Aynı kişinin tekrar yanılmışım şu gün açıklanacak demesi güç olur. Bu yüzden başka bir yardımcıya mı yazsak twitterdan?
-
@Godot37 diğer yardımcı twitter kullanmıyor.
-
45 Kişilik İl Göç Uzman Yrd Mülakat Sonuçları ne zaman açıklanacak bizi bilgilendirir misiniz efendim iyi çalışmalar dilerim.
Personel Daireye mail atıyoruz yazın hocalarım
-
Telefonu açmıyorlar
-
@whshw evet açmiyorlar mail attım ben sizlerde mail atın bakıyorlardır maillere tahminim hiç değilse bi baskı oluşur
-
@malthus_emmi pers. Daire başkanına atsak? Abartmış mı oluruz
-
Bana sorarsanız düzgün üslûp ile mail atmak daha doğru,hem telefon ile bezdirmemiş oluruz
-
@Godot37 ben bulamadım sayfasını, bulursanız linkini atın yazalım:)
-
Hocam mail ya da telefon bir baskı unsuru değil bence. Kendi aralarında iki dk sohbet konusu bile olmayabilir
-
ben aramistim duyurulardan bakin dedi bi kadin sinavdan haberi bile yoktur eminim
-
@IS-LM bence de hocam
-
Direk göç idaresi genel müdürüne mi tweet atsak arkadaşlar? Kendisinin twitter hesabı var, Üç beş kişi de olsa görecektir de.
-
Ben neden aksadığını anlamadım. Göç süreci bitirmiş bakanlıkta imzaya kaldıysa sayın bakan makamında değil mi içişleri de ilana çıkmaya devam ediyor. Sonuç nerede takıldı çözemedim
-
Arkadaşlar bence mutlaka etkinlik yapalım twitterda.Genel müdür,yardımcısı ve göçün kendi sayfasını etiketleriz maksat bizi görmeleri zaten.
-
@bebekendüstri aynı fikirdeyim
-
@bebekendüstri mail atmayı da unutmayalım
-
Mail attım.Etkinliğin kesinlikle daha etkili olacağını düşünüyorum. Sonuçta genel müdürün ve yardımcısının kişisel hesabına yazıyoruz.Görmeme ihtimalleri neredeyse yok
-
Pazartesi etkinliği yapalım mı arkadaşlar. Bir gönderisinin altına yazarız
-
@Godot37 bence yapalım yoksa iş uzayacak
-
@sntn35 inşallah gerek kalmaz ama pazartesi yapalım hocam aynı sayın Gökçe’de olduğu gibi.