İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Willsmithh ne kadar sürer hocam bu dediğiniz
-
Hocam aştiden KIZILAY 15 Dakika Kızılaydan İvedik metrosu yaklaşık 15 dakika durak in bin sayarsanız 45 dakika sürer olabildiğince ihtiyatlı olun erken çıkmaya çalışın gireceğimiz okulun karşısında erkenden açılan bir simit kafe var orda vakit geçirirsiniz erken gelmenin zararı olmaz
-
Angara buz sabahları indim Aşti deyim sıkı giyinin
-
@kemankeşş Su sinav bitse de kurtulsak. Şehir disindan girmek yeterince kasiyor insani
-
@Baelish kesinlikle uyumadım gece doğru
-
CB kararnamesi kaçinci maddeden başliyodu
-
Arkadaşlar bu türk soylu yabancıların vatandaşlığa alınmasında ikamet süresi olarak 5 yılı mı yoksa 2 yılı mı kabul edeceğiz? 2010'a kadar 2 yıl diye belirtmis ama
-
Ben paydos ettim dostlar. Bu kısıtlı surede insallah en iyi sekilde calismisizdir. Hakkimizda hayirli olsun. Bugun biraz kafa dagitin bence disari cikin bir kahve icin. Yarin ola hayrola.
-
@whshw kardeş Muhtelif Allah a emanet ne olacak bilmiyorum dünya kadar bilgi
-
@kemankeşş hocam ben o kisim icin biraz cikmis sorulardan not cikarip okudum. En bilindik yerleri. Zaten tahminen 5 soru falan normalde yapariz. Ekstradan 4 soru falanda şansimiz yaver giderse buyuk kazanc olur bizim icin
-
@MartinLuther 2 hocam
-
Beyler bayanlar herkese hayırlı yolculuklar yarın görüşmek üzere belki okulda denk gelir görüşürüz yakamda sarı papyon olacak
-
Gençler baya heyecanlıyım ben Allahım
-
@kemankeşş heyecan kaybettirir kardeşim o kadar çalıştın heyecan yapıp kaybetmek istemiyorsan sakinleş çay iç
-
@kemankeşş Hocam olduğu kadar hepimiz aynıyız elimizden gelenide yaptık artık yarın bakalım sorular nerelerden nasıl gelicek
-
Ben kanuna 1 kez bakmıştım baya oldu bakalı hep alan çalıştım. Otobüste bakıcam bide bakalım napabilcem
-
Hadi son gün bi soru da ben yazayım
Türkiye’den sınır dışı edilen yabancıların Türkiye’ye girişi aşağıdaki hangi kurum veya kurumlar tarafından yasaklanır?
A) Bakanlık veya Valilik
B) Valilik veya Genel Müdürlük
C) Bakanlık veya Genel Müdürlük
D) Bakanlık
E) Valilik -
@scofieldmustafa B hocam
-
Arkadaşlar okula baktım şimdi çok sapa ya çok trafik var erken gelin arkdaşlar süre sıkıntısı yaşamayın
-
@kemankeşş Hocam bu okulun karsisinda Antares diye bir alisveris merkezi var dimi? Onceden gelip bakma imkanim yok