İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Ben bu grubu çok sevdim ya duyarlı yardımsever insanlarla dolu naif tatliş bir grup
-
@Müşrif aynen hocam cidden kimse kimseyi rakip görmedi herkese teşekkür ederim en çok hakedenler kazanır umarım diğer gruplanda görmediğim bi yardımlasma oldu bu başlıkta
-
Şöyle hep beraber mülakat görelim ne güzel olur :))
-
Ankara soguk arkadaslar sıkı giyinin. Ozellikle sabahlari soguk oluyor. Bot giyiyoruz burda
-
Gençler sizi göreydim iyidi Okul bahçesinde Nickname ile bağıracam beni bulun
herkes yardımlaştı teşekkür ederim hepinize -
Hocam sınavdan sonra hemen gitmez isem telefonunuz elinizde olursa başlığa girin okulun karşısında çay içilecek yer var çay ısmarlamak kısmet olursa yazarım
-
Sınav sonrası bir kritik iyi fikir olabilir herkes üstad sonuçta grupta yani 1 ayda kanunu ezberlettiniz banada
-
@Müşrif valka ya soru yazar hale geldik
-
@kemankeşş en güzel ögrenme şekildir öğrendiğini başkalarına öğretmek. Bu sayede üniversiteyi yüksek ortalama ile bitirdim fazla çalışmama gerek kalmadan. Kin gütmeden rakip görmeden insanlara yardım etmek en güzel duygu
-
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim stanflasyon ne demek bileniniz var mı yalnız dikkat stagflasyon değil stanflasyon ilk defa duydum taksflasyon slumpflasyon felan onları duydum ama bunu daha ilk defa duyuyorum
-
Arkadaşlar kızılaydan sınav yerine ulaşım hakkında bilgi verebilirmisniz
-
@aroma sabah soğuk oluyor. Öğlen biraz ılıklaşıyor mont çıkartmak istiyor insan. Sonra birden hava tekrar serinliyor olmazsınız inşallah
-
@samettin bizim bi hoca suan icinde bulunduğumuz durumun stanflasyon olduğunu söylemişti ama tam olarak ne olduğunu hatırlamıyorum
-
İnsallah düzgün ve kaliteli sorularla karşılaşırız. Bir aselsanistan macerası daha yaşamayalım
-
@onuktekin çantaya yedek atacağım öyleyse gece yolculukta da iyi olur sağol hocam
-
@Scitovsky
Benim bildiğim en rahat seçenek İvedik Metro durağında inip 208 numaralı otobüse binmek. Anteres durağında ineceksiniz. Bu da otobüsün saatleri.
-
@onuktekin sizi yakalamışken otogardan okula ulaşımı öğrenebilrm sabahın köründe adres bilmeyen şoförler le muhattap olmaktan kurtarın beni !
-
@aroma aslında okulun oradan geçen dolmuşlar da var ama nerdeyse hiç dolmuş kullanmıyorum bu yüzden bilgim yok. Bana göre en temizi metro ile İvedik'e geçip 208'e binmek. Kızılay'dan ya da Aşti'den dolmuş varsa o daha iyi bir seçenek. Çünkü 208 kaçarsa yetişmek zorlaşıyor.
-
@aroma hocam Ulustan '' kardeşler etlik '' dolmuşlarına bineceksiniz O tarafa giden dolmuşların öünde genelde ANTARES yazar veya avm logosu olur o saatlerde trafik olmaz AŞTİden yolun karşısına geçin ULUS dolmuşuna binin şoföre ETLİK dolmuşlarına bineceğinizi söyleyin yardımcı olur
-
Arkadaşlar Metro ile gelecekler önce KIZILAYA gelip ordan BATIKENT - TÖREKENT metrosuna binip İvedik durağında inecek