İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Arkadaslar cevap d
-
@whshw c
-
Asagidaki yabanci mahkemelerin verdigi kararlardan hangisi tekerrure esas olmaz ?
A kasten öldürme
B kasten yaralama
C belgede sahtecilik
D uyusturucu imal ve ticareti
E para ve kiymetli damgada sahtecilik -
@whshw c
-
@whshw c
-
Arkadaşlar Ankara'da havalar ne durumda ? Yağmur çamur var mı ? Önümüzdeki iki gün yağmurlu gösteriyor.
-
dostlar durumlar nasil heyecan var mi ben hafiften heyecanlandim Allah hepimize kolaylik versin insallah umdugumuz gibi bir sinav geciririz
-
Valla bende cok heycanliyim. İlk kez kpss puaniyla girdigim bir sinav olcak. İnsallah yapabildigimiz yerden sorarlar
-
Birde ben borclara galiba fazla calistim. Ozel hukumlere bakmis olabilirim. Muteselsil borcluluk falan dahil miydi arkadaslar
-
@Baelish keşke yağsa biraz da temizlense hava. Uzun zamandır bu kadar kötü hava kirliliği görmedim Ankara'da. Yağmur yağsa da ara ara ve az az yağıyor. Hava öğlen biraz ılıklaşıyor. Bot giyilebilir. Çok kalın mont,ceket rahatsız edebilir.
-
@onuktekin, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
lense hava. Uzun zamandır bu kadar kötü hava kirliliği görmedim Ankara'da. Yağmur yağsa da ara ara ve az az yağıyor. Hava öğlen biraz ılıklaşıyor. Bot giyilebilir. Çok kalın mont,ceket rahatsız edeb
Teşekkürler hocam. Yazlık bir memleketten geleceğim de bot giyip giymemekte kararsız kaldım.
-
Süresi sona ermiş çalışma izinlerinin uzatilmasi için, kaç gün içerisinde uzatma talebinde bulunması gerekir?
-
@whshw dahil hocam mğteselsil bırçluk alacaklılık var
-
@guymağduru 60 gün
-
@IS-LM var hocam hemde nasıl 2018 meznuyum ilkkez kurum sımavı göreceğim inşallah bu başlıktaki herkes o listede olur Allahın izni ile
-
@onuktekin antep den gelceğim botluk hava var mı harbiden
-
@guymağduru 10 gün
-
@Baelish rica ederim hocam. Bot üzmez bence. Otobüsle gelecekseniz otobüste rahatsız edebilir belki. @kemankeşş
-
Çorum’dan gelicem. Burda bot giydiğime göre Ankara’da da giyilir üstüme de kaban giyeyim ne olur ne olmaz kaymakamlık günü buz gibiydi hava
-
Hocam mont giymeyinde terlersiniz ama bota bişey diyemem gerçi ben hep burda olduğumdan hava baan sıcak geliyor olabilir