İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@scofieldmustafa akfonda var oyle bı soru hocam akfonda cozduyseniz o notlar eski ve saçma toplama bsey.en fazla 5yil kamu güvenliği ve kamu düzeni sebebiyle genel müdürlük +10 uzatıyor
-
@nairu iyiki akfon almamisim misler gibi kanundan cikti alip okudum
-
@nairu akfondan almadım bir arkadaş yandex e yüklemiş 6458 soruları diye onlara bakıyordum. Bırakıyorum o zaman kanun okumaya devam teşekkürler hocam.
-
@whshw evet bende bütün kanunların çıktısını aldım. Soruları görünce bakayim demiştim ama güvenmemek gerekiyor. Belki amaç rakip elemek bile olabilir :))
-
@scofieldmustafa valla hocam olabilir neden olmasin bence en guzel sorular burda hep birlikte yazdigimiz sorular. Ben sanmiyorum daha farkli bir sey sorcaklarini
-
@scofieldmustafa kamu düzeni ve güvenliği ekstra 10 yıl hocam
-
@kemankeşş ama hangi kanuna göre 6458 e göre genel müdürlük 76. Madde yazıyor nüfusta içişleri böyle bir soru sormazlar ama sorsalar dahi kanun belirtirler
-
@whshw çok iyi sorular haxırladık Akfon neymiş
-
Aşağıdakilerden hangisinde Aile ikamet iznin de destekleyicide aranan şartlar aranmayabilir ?
Şartlı mülteci
İkincil koruma
Mavi kart sahibi
Turkuaz kart sahibi -
@kemankeşş d mi. Bu bilgi nerde yaziyor hocam
-
@whshw 6458 hocam md35 bend 4
-
hocam şu yandex e atılan soruları gönderebilir misiniz gruba baya soru var orda 164 tane felan
-
@primocarnera Hocam 6458 de İçişleri bakanlığı diyor işgücü kanunundaki kaçıncı madde
-
@samettin tavsiye etmiyorum hocam yanlis sorular var
-
@scofieldmustafa olsun hocam link gönderin yada direkt dosya lütfen yanlış vardır elbet
hatasız kul olmaz -
6458 göre idari gözetim hakkında zaruriyet olup olmadığı aşağıdakilerden hangisi tarafında değerlendirilir ve süresi nedir
Genel müdürlük 2 ay
İçişleri 2 ay
Valilik her ay
Genel müdürlük 1 ay
Valilik 3 ay -
@kemankeşş valilik her ay
-
-
UA koruma başvurusunda mülakatı kim yapıyor ya burada yazmıyor kayıt ve kontrol valiliğe yapılıyor mulakatida valilik mi yapıyor
-
@scofieldmustafa hocam bulamıyorum sizden rica ediyorum lütfen link atabilir siniz