İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Aslan-Reyiz 400 kişi diyosun
-
@Aslan-Reyiz Ya açıklansın da yeni ilan gelsin
-
@Aslan-Reyiz soruların tam sınav düzeyinde hocam hasret kaldık devamı var mı
-
@errayn hocam bu pdf nerde peki. nasıl temin edebilirim
-
-
@çölkaplanı bu var hocam ama dikkat edin belki değişen vardır
-
Arkadaşlar 20 soruluk muhtelifi benim gibi karara düşünen var mı olmuyor orası arkadaş unutuyorum
-
@kemankeşş hangisi hocam anlamadım ben
-
@errayn uluslar vs millet ne yapıyır burayı anlamak zor bu bölümü
-
@kemankeşş ora iptal benim artık şansıma ne kaldıysa hepsini aynı şık yapayım diyorum belki 4-5 tutarsa
-
ya oradan gelecek soruların en az yarısını genel bilgilerle yaparız heralde baktım geçen yıldakilere hep tarihle iç içe sorular gelmiş
-
@IS-LM bende onu soracaktım facede millet tarih sorusu paylaşıyor onlar felan mı çıkıyor
-
@errayn hocam kesin değil ben çıkmıs sorulardan gördüm belki hiç gelmez tarihle alakalı
-
@IS-LM kafayı yiyeceğim valla attıklarımız tutsa bari kardeş
-
@IS-LM tabiki hocam şans artık
-
Kpss de kamu yonetiminde tarih anayasa idare hatta iktisat sorulari cozdugumu hatirliyorum. Sirf bu bilgilerle 13 14 net mi ne yapmistim. 6 7 tuttursak kar bence
-
Arkadaşlar muhtelif içinde çok konu var 5 10 günde de olacak dersler değil genel kültürü ve kulak dolgunlupu ile 9 10 tane yaparız diye düşünüyorum inşallah öyle olur
-
@kemankeşş Gecen yilin 1.si 84 85 mi ne almis. Neredeyse herkes o yerleri pas geçiyor.
-
@Baelish doğru hocam göçün alanı kaynakamlık ya da hakimlik kadar zorlar mı acaba
-
@kemankeşş kpss düzeyinin bir tık altı bi seviyede diye duydum