İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@MartinLuther umarım maliyesi öyledir
-
mulakata kalmak için kaçıncı olmak gerekir yazılı sınavda
-
@errayn maliyede 1 tık kurtarmaz hocam bi 5 6 tık aşağısı olsun mümkünse
-
@MartinLuther valla hocam 29 yapmıştım bu sene maliyeden ama terletmişti beni inş 6 7 tık olur dediğin gibi
-
Arkadaslar idareyi de bi tekrar ediyim diyorum. Kaymakamliktan beri bakmiyorum. İdarenin duzeyi ne seviyede oluyor
-
Valla mevzuat kanunları okuyup ezberleyim diye ne iktisat ne maliye ne hukuk çalıştım. İnsallah kpss bilgisi yeter( tabi unutmadiysam) mevzuattan yırtıp alandan kaybedersek kötü olacak
-
@MartinLuther bu maliye beni bitiriyor ya kpss bitirdi burda bitirmez umarım her şeyi bilip sorusunu yapamıyorum
-
@kemankeşş 29 net olsaydı herhalde 90 üstü alırdım 15 yaptım ben
-
@errayn Hocam bendede aynı durum maliyeye herkes kolay ders diye bakar en haz etmediğim ders benimde çok sıkıcı
-
@Müşrif hocam valla yoldan birini çevir benden çok yapar dedim 1 sene boyunca ve sanırım dediğim oldu 15 net baya az yaptım ama tam tersi muhasebe aşırı basit geliyor banada
-
dostlar aksama herkes 5 soru hazirlasin mevzuattan toplu atalim ne dersiniz
-
Hadi bir soru da benden gelsin.
Kisa donem ikamet izinlerinden hangisi en fazla beser yillik surelerle verilebilir ?
A turkiye de tasinmaz mali bulunanlar
B turkce ogrenmek icin turkiyeye gelenler
C aile ikamet izninden kisa donemli ikamet iznine gecenler
D kktc vatandaslari
E adli idare makamlarin talebiyle turkiyede kalmasi gerekenler -
@whshw, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
ikamet izinlerinden hangisi en fazla be
d
-
@whshw d
-
@errayn Hocam 2019 Maliye soruları bir istisnaydı. Bende önceki yıl 34 falan yapmıştım ama Maliye mezunu olmama rağmen bu sene 20 nette kaldım. 25-30 olsaydı p48 puanım herhalde 3-4 puan daha yükselirdi. O yüzden bu seneki maliyeyi temel almak yanlış olur.
-
@errayn benim de 22 ama nasıl 22 bende bilmiyorum öyle böyle sevmem kendilerini
-
@IS-LM, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
dostlar aksama herkes 5 soru hazirlasin mevzuattan toplu atalim ne dersiniz
Forum ahalisi o zaman saat 7 den sonra başlıyoruz
-
@Baelish tabiki hocam 2018 çözdüm bende 30 civarıydı yaptığım bu sene anlamsız değişikti sorular
-
@whshw d
-
Bir rt beğeni yapalım dostlar