İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Arkadaşlar bu göç politikaları kurulu uluslar arası koruma değerlendir komisyonu düzensiz göçle mücadele kordinasyon kurulu bu 3u hangi kanunlarda geçiyor bunların yapisina falan nerden ulabiliriz bilen var mi
-
@nairu sanirim 4 sayili cumhurbaskani kararnamesinde
-
@nairu 4 sayılı cb kararnamesi var hocam
-
@kemankeşş Ne demis hocam ?
-
Arkadaslar tr ekonomisi sorulari kaymakamlik duzeyinde mi oluyor ? Daha yuzeysel mi soruyorlar ? Yasin cobandan calismistim onceden yine ordan mi acaba bi tekrar etsem diyorum
-
@whshw Kusura bakma gözümden kaçmış.
Yok direk hatta yillar arası uygulalan politika gibi kısa ama güzel sorulardıHıcam geçen sene arkadaşım girdi detay geliyor öu dedim tc ekonomisi yukaroda ki cevabı verdi
-
@kemankeşş o zaman iyi hocam. Net sorular varsa yapariz insallah
-
Kaymakamlık soruları tr eko alakası yoktu maliue sorusu vardı sonra günceldi zaten 0 netim var bundan dolayı :))
-
@whshw inşallah net olur giren arkadaşım birebir böyle yazdı
-
@kemankeşş insallah cok zor olmazda yapariz şu sinavi. Ben biraz gec baslayabildim sinava. Mevzuati anca bitirdim diger dersleri tekrara gectim. Kamu yonetimi kisminda napcam bilmiyorum
-
@whshw herkes o durumda mevzuatı bol okuyun az gözükse de çok bilgi var
-
Uluslarasi koruma degerlendirme komisyonunda goc uzmaninon gorev suresi kac yildir ?
Gecici olarak uluslarasi koruma degerlendirme komisyonunda calismak uzere kamu kurum ve kuruluslarinda calisan personel mevcut personelin yuzde kacini asamaz ?
-
@whshw 2 yıl
Yüzfe 30 -
@kemankeşş bunlar hangi sayfada yazıyor
-
@whshw hocam herkes öyle bende şahsen maliye daha yeni başladım diğerlerini kaymakamlıkta bakmıştım tam olarak hazır olan pek yoktur
-
@errayn idare ne boyutta geliyor hocam biliyor musunuz ? Kaymakamlikta derin calistik tabide acaba unutum mu diye merak ediyorum
-
@kemankeşş bunlar hangi kanundan
-
@çölkaplanı cmk 4 olmasi lazim
-
Bende cmk 4 diye hatırlıyorum
-
@whshw soru dağılımını bilmiyorum hocam hatta insan hakları hangi bölümden geliyor merak ediyorum