İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@whshw, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Pasaport dedik hemen beyin jimnastigi yapalim
Hususi damgali pasaportta kac yil gorev yapmis avukatlar hususi damgali pasaport alabilir ?
15 yıl
Diplomatik pasaport kimler tarafindan verilebilir ?
Dışişleri ve büyükelçilik
Yabancilara mahsus pasaportta tek basina ulkeden cikmak istiyorsan kac ay icinde pasaportu kullanman gerekir
1 ay
-
@SonMaliyeci en zor ihtimallileri yazıyoruz hocam yoksa genel soruları herkes bilir yazmıyorum şahsen ondan ben
-
@whshw 14 civarı 6458 dedi atanmış bir arkadaşım
-
@kemankeşş geçen biri daha dedi 15 diye 1-2 de cb şeyinden gelse kalanda artık şansa
-
Turkiyeyi terke davet edilenlere ulkeyi terketmeleri icin minimum ve maksimum kac gun verilir ?
Valilik tarafindan idari gozetime alilanlarin idari gozetim suresi kac ayi asamaz ?
İdari gozetim kararina kac gun icinde nereye itiraz edilir ?
Geri gonderme merkezleri kim tarafindan isletilir ?
Uluslararau koruma basvuru talebi nereye yapilir ve uluslarasi koruma basvuru sahibi kimlik belgesi kim tarafindan verilir ? Kac ay icinde sonuclandirilir ? Kac aylik verilir ve kac aylik uzatilabilir ?
Hizlandirilmjs degerlendirme kimin icin yapilamaz ?
Benden bu kadar dostlar cok soru cikardik bence. Burdan baska bi yerdende gelmez sanirim. Butun kanunu yazdik
-
@whshw aynen öyle eline sağlık hocam
-
@kemankeşş eyvallh hocam
-
Siyasi Tarih 220 soru cevap
-
5682 sayılı pasaport kanunu madde 4 ile 11 arası komple mülga görünüyor. Nasıl oluyor bu ?
-
Kız arkadaşın biri grupta sorulara yanlış cevap verenleri mutlu olarak izliyormuş bakalım sınavda da gülersin umarım
-
@primocarnera o kadar emek edip buralara gelen insanların yanlışlarına sevinmekte ne bileyim.. Umarım herkes emeğinin karşılığını alır çok çalışın arkadaşlar arkadaşı sınavda da mutlu edelim
-
@primocarnera, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Kız arkadaşın biri grupta sorulara yanlış cevap verenleri mutlu olarak izliyormuş bakalım sınavda da gülersin umarım
İzlesin hatta kazansın kendine ve çevresindeki insanlara beş kuruş faydası olmadıktan sonra kaç gündür soru yazılıyor buraya toplasan 10 kişi max cevap veren onlara tabi konuyu biteren olur bitirmeyen olue ama gülende varmış oda iyiymiş sevinsin bakalım hanımefendi ama sınav anında yapamayıp birşeyleri ters giderse o zaman devran nedir görür saygılarımla
-
İnsallah hakeden kazanır. Aynı gün başka sınav olduğundan mütevellit il göç sınavına giremiyorum
-
@errayn Allah herkesin gönlüne göre verir merak etmeyin
-
Turkiyeyi terke davet edilenlere ulkeyi terketmeleri icin minimum ve maksimum kac gun verilir ?
Valilik tarafindan idari gozetime alilanlarin idari gozetim suresi kac ayi asamaz ?
Uluslararau koruma basvuru talebi nereye yapilir ve uluslarasi koruma basvuru sahibi kimlik belgesi kim tarafindan verilir ? Kac ay icinde sonuclandirilir ? Kac aylik verilir ve kac aylik uzatilabilir ?
Benden bu kadar dostlar cok soru cikardik bence. Burdan baska bi yerdende gelmez sanirim. Butun kanunu yazdik
1-)15-30
2-)6 ay şeklinde verilir 3 yılı aşamaz?
3-)sulh ceza hâkimliği 5 gün
4-) bakanlık
5-) valilik- valilik-6ay-3yil- her defasında 6ay
6-)refakatsiz çocuklar -
@guymağduru, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
1-)15-30
2-)6 ay şeklinde verilir 3 yılı aşamaz?
3-)sulh ceza hâkimliği 5 gün
4-) bakanlık
5-) valilik- valilik-6ay-3yil- her defasında 6ay
6-)refakatsiz çocuklarKabul ve barınma merkezleri valilikçe
Sınır dışı edilmediki geri gönderme iç işleri bakanlığı(bakanlıkça)Ben karıştırıyorum ihtiyacı olan varsa buda dursun
-
@guymağduru 2. Sorudaki max süre 6 ay gözetim sürede en fazla 6 ay 3 yıl değil
-
@errayn 6 ay verilir 6ayı aşamaz
-
@primocarnera o kız arkadaşı sevgiyle selamlıyorum sınavda da ben onu güldüreceğim hiç kuşkusu olmasın
-
@guymağduru uluslararası koruma statüsü sahibi kimlik belgesi kaç ay için verilir gibi bir soru eksik bir soru.
Çünkü mülteci statüsünde olanlara 3 er yıllık için, şartlı mülteci ve ikincil koruma statüsü verilenşere 1er yıllık süre için verilir.
Kim tarafından verilir? Gibi bi sorunun cevabı da hangi maddede yazıyor acaba? Benim okudugum kadarıyla kimlik belgelerinin şekli ve içeriği Genel Müdürlükçe düzenlenir yazıyor.