İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Çalisma izni yurt icinde dogrudan ....... yurt disinda ise yabancinin vatandasi oldugu veya yasal olarak bagli bulundigu........ ve.... yapilir
-
@samettin acshb-konsolosluk ?
-
@samettin, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Çalisma izni yurt icinde dogrudan ....... yurt disinda ise yabancinin vatandasi oldugu veya yasal olarak bagli bulundigu........ ve.... yapilir
Açspb içerde
Dışarda büyükelçilik ve başkonsolosluk -
@whshw 2017 de 20 kişilik alımda yazılı sınav 76 ile , 2018 45 kişilik alımda 74,5 ile kapattı (geçen sene 1 soru iptal edildiği için küsüratlı kapattı) .. Arkadaşlar alan ve mevzuattan en az 70 doğru yaparsanız muhtelif kısım çok önemli değil , mevzuata çalıştıysanız en az 15-16 yapacaksınız zaten çünkü çok yüzeysel,kolay ve en bilinmesi gereken ne varsa onu soruyorlar/soracaklar. Mevzuatın derinliklerinde kaybolup ümitsizliğe düşmenizi tavsiye etmem , ben 6458 ve 4 sayılı CBK 13. Bölümü bitirdim diyen biri 15 doğruyu cebine koyacak zaten bu net , diğer 5 soru da diğer kanunlardaki durumunuza bağlı .. alan ve mevzuattan 80 soruda 70 doğruyu garantilediğinizde muhtelif dediğimiz 20 soruluk kısım zaten çalışanın çalışmayanın en az 5-6 doğru yaptığı ve şanslı günündeyse 9-10 doğru yaptığı bir bölüm , sınav da 74-75 ile kapatacağı için alan + mevzuat = 70 doğru + muhtelif asgari 5 doğru sizi listeye sokar .. Bunlar asgari rakamlar tabi , Allah kolaylık versin
-
@miyopkeynes, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
5682 sayılı pasaport kanunu madde 4 ile 11 arası komple mülga görünüyor. Nasıl oluyor bu ?
?
-
@moonlight 4 sayılı cbk aslan reyizin notlarında varmi hocam
-
Arkadaslar 4 sayili cumhurbaskani kararnamesinde ben cok calisilcak bir yer goremedim. Bi uluslararsi degerlendirme komisyonu var kisa bir sekilde anlattigi. Onun disinda sorulcak bir yer cok yok gibi ordan
-
@moonlight sgk felan önemlimi birde
-
@whshw onuda 6458 de bahsediyor yargı ve itiraz diye 68-72-79 madde dyr bahsettiği yer birde kurul üye süresi var ekstra bişey yok cbk
-
@moonlight hocam dediğiniz doğru ama işte alanda 60 da 50-55 yapmakta zor gelebilir şahsen maliye beni düşündürüyor hukuklae ile iktisat neysede
-
@errayn hocam maliyeye biraz ozen gostermek lazim bencede. Yani ben bu seneki kpss gibi bir maliye beklemiyorum acikcasi. İnsallah bildigimiz aşina oldugumuz tarzda sorular gelir oyle umuyorum
-
@whshw bende öyle gelirse en azından 20 de 15-16 yapsak götürür bir şekilde yoksa ciddi anlamda direk kaybederim ben
-
@adanali01 bilmiyorum görmedim hocam ama ordan en az 1 soru gelecek , adamlar geçen sene genel müdürlüğün daire başkanlıklarından birinin görevlerini sordu , daire başkanlıklarının isimlerini ve görevlerini ezberlemek şart
-
@errayn olumsuz dusunmeyin hocam siz calisin yine sıkı bir sekilde. Şans isi birazda boyle seyler
-
@errayn hocam haklısınız ama bu muhtelife güven olmaz ki , o yüzden en bildiğimiz 60 alan 20 mevzuatı garanti altına almamız lazım , ha şanslı günümüzdeysek muhtelif o şekilde imdadımıza yetişir
-
@moonlight eybllh hocam
-
@Müşrif evet ondan bahsediyorum bende. Zaten sorunun da bu şekilde geleceğini düşünmüyorum. Düzenlemesi ve ya kararı diye gelecektir
-
@moonlight hangi birimi sordular hocam biliyor musunuz ?
-
@whshw hatırlamıyorum dostum ama soruda bir görevden bahsetti , bu görevi yürüten daire başkanlığını sordu
-
@moonlight hocam hıkukta kalıp mı sorular olay sorusu filan çok mu
Bir de maliye nasıldı