İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@whshw tvs den değil kamu gelirleri başlığı altında gelir bergisi vs var oradan geliyor
-
Önlisans ve lisans çalışma usulleri göç kurulu tarafından mı yoksa bakanlık ve çalışma bakanlığı tarafından mı belirleniyor arkadaşlar
-
Giriş belgeleri yayımlandı
-
@guymağduru hocam nerden aliyorduk giris belgelerini
-
@maliyeci16 6458 öğrenci ikamet izni başlığında mevcut
-
Arkadaşlar bende sınav giriş yeri bulunamadı diyor,aynı sorunla karşılaşan var mı
-
-
Ya arkadaş şaka gibi gerçekten kpss puanıyla başvurmamıza rağmen az buz değil 90 lira para aldılar. Bi de üstüne kalem silgi dahi vermiyorlar.
-
@scofieldmustafa hadi o neyse telefon yok o yok bu yok ben nasıl geleceğim oraya olanlar bile belirsiz
-
Ben açmadım sayfayı sunucuya bağlanamıyor diyor
-
Kalem silgide bizdenmis saka gibi ama sureye bakmak aklima gelmemisti. 120 dk iyiymis. Birde hangi siralamayla sorulari cozuyoruz acaba
-
Daha önce aybi okulda kpss sınavına girdim emanetçi vardır arkadaşlar okul güzel siralar Felan gayet iyi ulaşım bilmeyenler için yazayım antares alışveriş merkezinin yürüyüş mesafesi ile yanında .. ulustan kardeşler etlik dolmuşuna veya osmanlı iş merkezi yazan dolmuşlara binebilirsiniz
-
@whshw hukuk iktisat maliye mevzuat ve muhtelif yanilmiyorsam
-
Vay arkdaş kalemde verimiyorlar 90 tl verdik ya alın işte
-
Kaçıcı sıradasınız görüşürüz sınavda
-
@kemankeşş c401 24
-
Cb102 9 var mı önümde arkamda olan
-
Sinava kac kisi giricek belli mi
-
@Willsmithh YHT Garı'ndan yürüme mesafesinde indiren dolmuş var mı? Geçen sene sınava gidenlerle denk gelip taksiye binmiştik. Yine öyle yapmayı planlıyorum ama denk gelmezse başımın çaresine bakayım diye sordum.
-
@Willsmithh ulustan kaç dk sürer