İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@çölkaplanı hocam trafik olmazsa 15 dakika en geç 30 dakika ki sabah olmaz trafik cumartesi günü
-
@bulbasaur hocam malesef garin önünden oraya dolmuş yok diye biliyorum tahmini 30 TL tutar taksi yht ile gelenler wp kurup birlikte geçin bence
-
Tam hazırlanamadan sınava giriyorum resmen. İçimde fırtınalar kopuyor.
-
@Willsmithh Tamamdır, sağolun.
-
@Willsmithh hıcam ümitköy okul taksi kaç yazar
-
@kalendermeşreb mevzuat ne durumda
-
@bucalı parayı nerden yatırmıştın
-
@kalendermeşreb al bendende o kadar mevzuat neysede alan sıkıntılı gibi
-
aştiden en kısa nasıl giderim dostlar
-
@whshw Onu bende merak ediyorum SGK aciklansaydi keşke
-
@IS-LM aStiden çıkıp yolun karısından ulus dolmuşuna binin ulusta inip kardesler etlik dolmuşuna binin zaten ulusa giden dolmuşa söylerseniz o size yardımcı olup durakta bırakır gmsterir
-
@Baelish hocam sag olun bn baktim ve buldum yinede sag olun hocam
-
@maliyeci16 hocam bakanlik tarafindan ilk yillarinda calisamiyprlar bildogim kadariyla 2. Yil calismaya basliyorlar bode prgun ogretimde haftada 24 saati gecemez diye bir madde vardi belkide yanlis hatirliyorum dur
-
@kemankeşş @errayn mevzuatları okudum bir kaç kez de unuttum maliyeye hiç bakmadım onu yetiştirmeye çalışıyorum. Son gün mevzuat balar girerim. Sizde nedir durumlar
-
@kalendermeşreb bende mevzuat okudum maliye hariç diğerleri kaymakamlıktan kalma bilgi bakamadkm daha
-
@kalendermeşreb hıcam mevxuat oturmaz diye kaymakamlığa girmedim şükür mevzuat iyi yani inşallah sınavda yansıtırız
-
@errayn @kemankeşş son gün son saate kadar çalışmaya devam toparlarız inşallah
-
O zaman birkac tane maliye sorusu cozelim. Bunlar cikmis kurum sinavlarindan soru olsun
Pigou optimumu nedir ?
Negatif gelir vergisi kim tarafindan ortaya atildi?
Nufus artisi kamu harcamalarini gercekte mi gorunuste mi arttirir ?
Turkiyede uygulanan kdv tipi nedir ? -
dostlar bir sey sorucam mulakata.kalirsak eger diplomanin asli gerekiyor mu
-
@whshw
Pigou optİmum üretim araçları arasında değişim olmadan ulusal gelir artışı ve servetin zenginden fakire aktarılması mevzusu.
Negatif gelir vergisi Friedman ve Moynihan tarafından ortaya atılmıştır.
Nüfus artışı ile aynı oranda hizmet artarsa görünüşte.
Gelir ve tüketim tipi kdv