İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Birde bn kolay bir soru yazayim göçmen belgesi kim tarafindan verilir ve gocmen belgesi kac yilligina kimlik karti yerine gecer
-
@tubaay genel müdürlükçe 6 ay içinde verilir diyor madde ama karıştırmıyor isem
-
@samettin bilemedim ama 2 yıl diye atlardım :))
-
@tubaay madde 78 karar hocam
-
@errayn hocam evt dogru 2 yilligina kimlik karti yerine geciyor
-
Türk soyundan olmanin ve Türk kultirune bagliligin tayin ve tesbiti kim tarafindan yapilir?
A)içisleri bakanligi
B)genel mudurluk
C)cumhurbaskani
D)genel mudurluk ve cumhurbaskani
E)bayindirlik ve iskan bakanligi -
-
@primocarnera Niye bu kadar kötü ki insanlar bu yol zor bir yol ve şuan bu sınava girmeyi hak eden insanların hepsi bu mesleği çoktan hak etmiş 88 üstü puan alarak malesefki son elemeye de tabi tutulcaz. Dilerim en çok ihtiyacı olan ve bu yolda çok emek vermiş insanlar kazanır
-
@tubaay, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@guymağduru uluslararası koruma statüsü sahibi kimlik belgesi kaç ay için verilir gibi bir soru eksik bir soru.
Çünkü mülteci statüsünde olanlara 3 er yıllık için, şartlı mülteci ve ikincil koruma statüsü verilenşere 1er yıllık süre için verilir.
Kim tarafından verilir? Gibi bi sorunun cevabı da hangi maddede yazıyor acaba? Benim okudugum kadarıyla kimlik belgelerinin şekli ve içeriği Genel Müdürlükçe düzenlenir yazıyor.Valilik tarafından veriliyor diye hatırlıyorum hocam
-
@guymağduru, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@tubaay, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@guymağduru uluslararası koruma statüsü sahibi kimlik belgesi kaç ay için verilir gibi bir soru eksik bir soru.
Çünkü mülteci statüsünde olanlara 3 er yıllık için, şartlı mülteci ve ikincil koruma statüsü verilenşere 1er yıllık süre için verilir.
Kim tarafından verilir? Gibi bi sorunun cevabı da hangi maddede yazıyor acaba? Benim okudugum kadarıyla kimlik belgelerinin şekli ve içeriği Genel Müdürlükçe düzenlenir yazıyor.Valilik tarafından veriliyor diye hatırlıyorum hocam
Baktım bende kanuna kim tarafından verilir gibi bir ibare göremedim hocam
-
@Müşrif anlamak zor dostum ama bu atama sistemi hepimizin yüreğini zaman zaman kötülükle doldurabiliyor ister istemez
-
@samettin kanunda bişey yok tek o aklımda kalmış bakayım bari iyiki sordunuz teşekkürler
-
@guymağduru düzenleme var hocam zaten verilme değil vali başvuru mülakat vs vali en son karar genel müdürlük veriyor belgeyide o veriyor
-
İkamet izninde ne kadar zaman içinde kullanılmaz ise geçerliliğini kaybeder?
A)10 gün
B)1 ay
C)3 ay
D)6 ay
E)Verilen izin hiç bir zaman geçersiz olmaz -
@errayn d
-
@tubaay hocam genel mudurluk tarafindan sonuclandirlir diye yaziyor zaten kanunda. uluslarasi koruma basvurusunu valilige yaparsin uluslararsi koruma basvuru sahibi kimlik belgesi genel mudurluk tarafindan 6 ay icinde sonuclandirilir
-
@whshw benimde demek istediğim o 78 madde karar diye yazan yerde belirtilen o
-
Galiba bütün süreler beynimin içinde dans ediyordu sıkıldım yahu sıkılma gibi bir lüksümüz varsa eğer ? Sevinebilirsin gülen kız bir rakibin bugün ders çalışmıcak
-
@Müşrif bende burada takılıyorum hadi iyisin sevinen kız rakip sayısı 2 oldu
-
Arkadaslar kac kisinin sinava gircegi aciklancak mi ? Birde gecen sene kacla kapatti bulamadimda bilgiyi. Bir arkadas cevap vermisti ama emin degildi