İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@IS-LM https://www.dosya.tc/server23/z9zvp8/T.EKONOMI__775_SI__775.pdf.html
-
-
bilgisayara virüs bulaştı ilk linkten hocam @IS-LM
-
@IS-LM ilk iletiyi kaldırma ihitimaliniz varsa yapsanız keşke bundan indi geç görüm bu iletiyi ben
-
Bu arada parça parça oldu ama teşekkür ederim @IS-LM
-
@moonlight hocam bu 10 gün içinde sizce full tekrar mı yapmalıyız yoksa soru mu çözmeliyiz soruları görüştünüz ne önerirsiniz
-
@moonlight gerçekten süreç çok hızlı ilerlemiş diğer kurumlara bakınca helal olsun hocam birde en çok zorlayan alan hangisiydi? 20 soruluk kamu yönetimi bölümüne çalışmışmıydınız
-
@kemankeşş Hocam akfonun kitabını almadım nasıldir bilmiyorum ama cikmislara bakınca çok zorlayıcı sormamişlar
-
@Willsmithh Evet bu kamu yönetimine çalışmamak ne kadar doğru bilmiyorum ama bende bakmadım baksam çıkamam en iyisi bildiklerini pekiştirmek
-
@Müşrif bence kimse çalışmıyor hocam neye çalışacaksın her daldan 2 3 soru var okul notu vs olan belki bakar
-
@Willsmithh, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@moonlight gerçekten süreç çok hızlı ilerlemiş diğer kurumlara bakınca helal olsun hocam birde en çok zorlayan alan hangisiydi? 20 soruluk kamu yönetimi bölümüne çalışmışmıydınız
o 20 soruluk muhtelif kısma bakmadım ama 8-9 doğrum vardı oradan.Tahminime göre daha önceden herkesin duyduğu bildiği bir yerlerden aşina olduğu en az bi 5 6 soru çıkıyor oradan .. alan ve mevzuat en az 70 doğru yapılmalı ki iş muhtelife kalsın
-
@maliyeci16, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@moonlight hocam bu 10 gün içinde sizce full tekrar mı yapmalıyız yoksa soru mu çözmeliyiz soruları görüştünüz ne önerirsiniz
Sadece konu tekrarı yapmanızı tavsiye ederim
-
@moonlight teşekkür ederim
-
Dostlar 6458 in mulga olan 103-120 maddeleri idarenin önemli özelliklerinden bahsediyormus. Bunlari hangi kanunda buluyoruz?
-
@scofieldmustafa cb kararnamesi ondan bahsediyor diye biliyoruö
-
@scofieldmustafa cb khk da geçiyor artık
-
Arkadaslar bu sinavda yanlis dogruyu goturuyor muydu
-
@kemankeşş kac numaralı kararname hocam biliyor musun
-
@samettin götürmüyor
-