İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@moonlight evet hocam zaten dediğinize birşey demiyorum haklısınız o anki durum ve şans artık belli olmaz hiçbir şey
-
@moonlight Hocam soru iptali nasıl oldu ? Sınava girenlerin soruya itiraz hakkı var mı ?
-
TC ilk dış borcu 1930 da mı aldı 1933 de mi kitabın birinde 1930 da ABD den kibrit fabrikası açmak için aldığı yazıyor. Diğerinde 1933 de demiryolu yapımı için aldığı
-
@Müşrif ilk dis borcu 1930 da amerikadan aldi. İlk ic borçta 1933 te ergani istikrazi icin alindi. Biri ic borc biri dis borc yani
-
@Müşrif hocam hatta aldigi ilk dis borcu merkez bankasi finansmaninda kullanmis diye hatirliyorum ama blki dogru degildir
-
@samettin dogru hocam
-
@kemankeşş maliyede vergilerin yerleştirilmesinde sıralama vurgu yoklama ödeme yerleştirme seklindemiydi
-
@adanali01 odeme vurgu aktarma yerlestirme
-
@IS-LM eyvallh hocam
-
@adanali01 ödeme vurgu aktarma yerleştirme
-
@kemankeşş eyvllh
-
@whshw Teşekkürler
-
Hocam bnde bütçeyi calistim ama anlayamamisim pek tahmininiz lac soru gelir butceden
-
@samettin hangi bolumunu anlamadiniz
-
Maliye 5 bölüm var hepsinden 4 er gelebilir sanırım
-
@Müşrif abd rusya İngiltere borç alındı 1930 lu yıllarda 1930 merkez bankası finanması için 1932 de rusyadan ergani maden ile erzurum sivas demiryolu için 1938 de ingiltereden alındı oda karabük demir çelik için alındı
-
@IS-LM hocam butce turleri ve Tr de butceleme sureci onlar yani butce turlerinden analitik klasik torba butcede bi sorun yok plan prog butce onlar sorun bnde
-
Bende maliyeden hic tvs bakmadim. Gecmis senelerde geldi diyorlar ama insallah gelmez bu sene
-
@errayn Hocam Rusya'dan alınan 1933 değil mi
-
@Müşrif 32 diye kalmış aklımda ama 33 se olabilir hocam soruya bağlı işaretleriz