İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@SonMaliyeci peki kararı ağır ceza mahkemesi almıyorsa hangi mahkeme alıyor?
-
@scofieldmustafa, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@SonMaliyeci peki kararı ağır ceza mahkemesi almıyorsa hangi mahkeme alıyor?
Kanunu direk kopyaladım sizin için.
MADDE 19- (1) Ağır ceza mahkemesince iade talebinin kabul edilebilir olduğuna karar
verilmesi hâlinde, bu kararın yerine getirilmesi, Dışişleri ve İçişleri bakanlıklarının görüşü
alınarak Adalet Bakanının teklifi ve Cumhurbaşkanının onayına bağlıdır. -
Sablon dilekce ornegi var mi
-
Son kişinin puanı 70 71 bandından yukarıya çıkmaz bence o puanın üstü rahat olsun
-
@Caykovski 71 kritik diyorsun yani
-
@SonMaliyeci işte bu yüzden o soru böyle sorulmaz biz bundan bahsediyoruz. Yetkili mahkeme ağır ceza mahkemesi iken kelime oyunlarıyla sanki ağır ceza mahkemesi yetkisizmis sonucu cikarmak yüzünden bi sürü insan eliyorlar sinavda. Sağlıklı bi soru degil
-
@scofieldmustafa, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@SonMaliyeci işte bu yüzden o soru böyle sorulmaz biz bundan bahsediyoruz. Yetkili mahkeme ağır ceza mahkemesi iken kelime oyunlarıyla sanki ağır ceza mahkemesi yetkisizmis sonucu cikarmak yüzünden bi sürü insan eliyorlar sinavda. Sağlıklı bi soru degil
Yani şıkkın neyini tartışıyoruz bilmiyorum ama münhasıran ifadesi nasıl kelime oyunu oluyor hocam anlamadım cidden. Münhasıran demesindeki sakınca nedir? İtiraz edecekseniz siz bilirsiniz ben sadece açıklamasını yaptım.
-
@SonMaliyeci ben itiraz etmiyorum zaten hocam yanlışsa yanlıştır doğruysa doğrudur 2 soru yüzünden sınırda kalmadım geriye bilmeyip yapamadığım 30 soru daha var. Ben genel olarak soru dilinin sıkıntılı olmasından kolay sorularin cok kolay ama zor sorularin zorlama olmasindan sikayetciyim. Adayi boyle elememeleri gerekiyor. Suç laubali hazırlanan sorular kadar bizde de var maalesef
-
@SonMaliyeci Kardeşim münhasıran da olsa ağır ceza karar verir başka karar mercii var mı onay mercii var sadece başka
-
46.soru zaten şaka gibi devlet sanki hergün olağan bir şekilde borçlanma ve ecrimisil geliri elde ediyor
-
@SonMaliyeci Hocam kararı kişinin bulunduğu yer ağır ceza mahkemesi alıyor neresi doğru bu sorunun
-
@Müşrif, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@SonMaliyeci Hocam kararı kişinin bulunduğu yer ağır ceza mahkemesi alıyor neresi doğru bu sorunun
Soru şehir mi vermiş hocam Durduk yere konya ağır ceza mahkemesi mi demeliyiz Ağır ceza mahkemesi işte. Nerdeki ağır ceza mahkemesi olursa olsun ağır ceza mahkemesi işte Neyse bu soru hakkında son yazım olsun
-
@kemankeşş hocam tek aklima gelen smmm stajı başlatmak
-
@SonMaliyeci Bencede hocam sözde doğruyu isaretlediginiz için soru kokundeki sıkıntıyı görmek istemiyosunuz ama soru sıkıntılı son karar merci dese anlarim ama iade ile ilgili karar yetkisi derse mahkeme bu kanun maddesi. Diğer şikka gelince oda doğru evet ağırlığa göre belirlenir böyle saçma bir soruyu sordukları için tebrik ediyorum değerli hocaları
-
Arkadaşlar bence itiraz edilecek soruları düzgün bir şekilde yazalım ve organize bir şekilde süreyi geçirmeden itiraz edelim. Herkes yazsın toplu halde düzenleyelim.
-
Ben epey bi sorulardan muzdaripim ama genel olarak sorular ÖSYM gibi özenli hazirlamamisti ama bence iptal olabilecek bir maliye sorusu var arızı gelir gerisi hız ne kadar beğenmekte bariz değil hata
-
Arkadaşlar itiraz eden etmeyi düşünen hangi soruya edeceğini yazsın bir kaç soru var sıkıntılı ayrı ayrı sorulara edelim
-
Ben yarin maliye sorusuna itiraz etmeyi dusunuyorum
-
46 ve 52 hatalıdır, hocamız da teyit etti.
-
@cancihan hocam 52 nin neresi hatali