İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Pirinçkimirinçki 180 kişiyi tamamlamaya az kalmış zaten. Kurum açıklamadan burada liste belli olur
-
Itiraz süreci bittikten sonra açıklanır yani büyük ihtimalle haftaya açıklanır .
-
Kacla kapatir ??
-
@çölkaplanı 74 75 diye düşünüyorum herkes yüksek yapmış
-
Bence de 75 civari kapatir
-
@çölkaplanı, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Kacla kapatir ??
Hamlet'in de dediği gibi dostum ''işte bütün mesele bu''
-
Başlık sınavdan önce baya canlıydı sınavdan sonra pek ses çıkmıyor
-
@nairu tabiri caiz ise kurbanlik koyun gibi bekliyoruz hocam sonuclari ondan dolayi
-
-
Ruyanda 89 ile kapatiyordu. Brnce herkes tedirgin o yuzden kimseden ses cikmiyor
-
@whshw Hocam o rüya olmamış kabus olmuş
-
@Müşrif hocam zaten bi kalktim tadim tuzum kalmamis
-
@whshw Böyle garip bir his var bendede bazen diyorum ki sınav zordu düşebilir kaymakamlığı görünce diyorum ki en fazla düşeceği 75 aciklansada rahatlasak
-
@Müşrif hocam kaymakamlık bence kolaydı benim alanda 50 netim var tabi gky 16 olunca olmadıda olsun bunun soruları bence ona göre daha zordu
-
@Müşrif aynen senin gibi dusunuyorum kardesim
-
Arkadaslar haftaya hangi gun aciklanir bilgisi olan var mi ? Pazartesi birkac gun icinde itirazlara bakip yayinlarlar mi sonuclari
-
@whshw Hocam bi 10 günlük idari surec var muhtemelen o gecmeden aciklanmaz.
-
@whshw, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Arkadaslar haftaya hangi gun aciklanir bilgisi olan var mi ? Pazartesi birkac gun icinde itirazlara bakip yayinlarlar mi sonuclari
İtiraz süreci yarın mesai saati bitimiyle bitiyor. Yarından itibaren her an açıklanabilir.
-
@SonMaliyeci itiraz sureci sona eriyor ama mudurluk itirazlari universiteye yollayacak 5 gün icinde. Orasi karar verecek. Yollama ve karar asamasi kisa olur bence de ama.
-
@sntn35, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@SonMaliyeci itiraz sureci sona eriyor ama mudurluk itirazlari universiteye yollayacak 5 gün icinde. Orasi karar verecek. Yollama ve karar asamasi kisa olur bence de ama.
Hocam aldığı gibi yollar o kısımların zaman aldığını zannetmiyorum