İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@errayn eyvallah kardeşim iyi akşamlar
-
@plansız eyvallah kardeşim iyi akşamlar
-
@kemankeşş Sanmam dostum, herkes aşağı yukarı aynı durumdadır, o kısım torba test olmuş yapacak bir şey yok
kokteyl sorular, muhtelif konular;)
-
Arkadaşlar herkese geri dönüş oldu mu. Ben ilkini attım ona dönüş geldi. Sonra fotoğrafsız olduğunu farkedip 2.yi attım geri dönüş olmadı. Bi sorun çıkar mı acaba
-
@babameraba hayırlı akşamlar kardeşim
-
@İşzizgüçsüz klavuzda başvuru süresince yapmış olduğunuz hata eksiklik vs var ise tekrar sisteme girip düzeltip güncel halini tekrar sınav merkezine mail atılmasının gerekliliğünden bahsediyor böyle yazıyor
-
@kemankeşş bende o şekilde yaptım ama dönüş olmadı. Bi sıkıntı olmaz inşallah
-
85.3 le basvurdum ama gelir mi bilmiyorum
-
@İşzizgüçsüz ben mail attım cevap geldi sıkıntı olmaz tekrar güncel hali ile gönderin dedi
-
@İşzizgüçsüz resimag.com/p1/ed083085660.png
Bana gelen mail bu klavuzda zaten açıkca yazmış ama yine de mail attım adamlara
-
@kemankeşş anladım hocam sağolunn
-
86-87 gibi kapatacak. Acı gerçek.
-
Yabancılar ve uluslararası koruma kanununda değişiklik oldu mu gecen yıldan acaba ?
-
ALITI TWET:@Fatih__Gokturk
İİBF GUY ETKİNLİĞİTwitter
️ 28 Ekim Pazartesi
20:00️ Sayın Bakanımız @BeratAlbayrak'tan
️ 2019 Yılı içinde
️ 3000 GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI ilanı
ve @HMBakanligi diğer ilanların verilmesiGeleceğin için Sende Katıl
-
Diplomamın aslı gibidir olan fotokopisini yükledim bi sıkıntı yaratır mı ?
-
@Midnight Hocam sık sık sorular da bu kısmı söyle cevaplar yazıyor:
3. Başvuru belgelerinden diploma için hangi belgeyi kullanabilirim?
Aşağıdakilerden herhangi birini kullanabilirsiniz:- Lisans Diploması Fotokopisi
- Geçici mezuniyet belgesi (aslı gibidir veya fotokopisi)
- E-Devletten alınacak mezuniyet belgesi
- E-Devletten alınacak diploma
Soru: “İyi günler başvuru hakkında bir sorum olacaktı. Diplomanın aslını yada onaylı örneğini yükleyebilir miyiz bir de tarayıcıdan tarattırıp mı yüklemeliyiz yoksa fotoğrafını cekip o şekilde yükleyebilir miyiz?”
Başvuru kılavuzunda belirtilen formatta yüklemenizi öneririz. Ayrıca istenen belgelerin aslı olması şart değildir. Resmi bir kurumdan alınmış (YÖK, e-devlet vb.) diploma örneği veya geçici mezuniyet belgesi de geçerlidir. Sıralamaya girmeniz halinde bu belgelere kontrol amaçlı müracaat edilecektir. Ancak yazılı sınavı kazananlar kuruma, kurumun istediği şekilde evraklarını teslim etmek zorundadırlar.
-
@hayırlısı035 teşekkür ederim
-
Az önce Kpss A grubunda gördüm birisi il göç için tarihin rekorunu kircak diye absürtçe bir paylaşım yapmış.
Arkadaşlar ilgili puan türlerindeki puanınız 80 dahi olsa sağda solda gerçeklikten uzak yorumlara aldırmayın basvurunuzu yapın. -
Son alımında guy açıklanmamıştı , keza diğer kurumlarda öyle .. belkide o yüzden yüksek kapattığına inancım var . Sgl beklerken buna başvurmak durumunda kaldım .. umarım mahcup olmam hayırlı akşamlar
-
@sayidcerrah, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
rubunda gördüm birisi il göç için tarihin r
Tarihin rekorunu kırsa geçen yıl kırardı zaten. Ne yani 90 ile mi kapatacak ? Geçen yıl guy,dguy vs açıklanmamıştı. 2017'de ve 2018'de kpssye giren kişi sayısı yüksek. 2019'da giren sayısı yarı yarıya düştü. Üstüne yüksek alanların bir kısmı mükerrer. 2018'de puanı yüksek olup guy ve dguy olarak atananlar var.
Yüksek kapatır ama rekor falan kırmaz. Herkes başvurusunu yapsın, ihmal etmesin. Düşük kapatırsa üzülürsünüz ama yüksek kapatırsa da "neden başvurmadım" diye üzülmezsiniz.