İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Arkadaşlar geçen senenin sıralaması ile bu senenin sıralaması aynı değil ki, 87 nin altına düşeceğine inanıyorum. 87 puanla bu yıl 500 sıralama geldi. 900 kişi çağırılacaksa 87 den yüksek kapatması süpriz olur açıkcası
-
@modigliani-0 Bu yıl liste açıklandıktan sonra 1 ay süre var ama sınava. Geçen yıl pek vakit yok muydu ki çalışmaya?
-
Arkadaşlar ben de 88 e çok yakın olan çeşitli puan türlerindeki puanlarımla (başvursaydım gelir miydi tabi bilmiyorum) bu sınava hazırlanamayacağımı düşündüm için başvurmadım.Şimdiden listeye girecek olan arkadaşlara başarılar ;umarım puan bu kadronun olması gerek puan skalasını çok aşmaz ve en çok hakeden 45 kişi sonunda nihai listeye adını yazdırır.
-
Benimde şahsi görüşüm geçen yılın puanını kırmayacak ve hatta 86 larda kalacak diyorum
-
@roses Geçen sene de aynı vakit vardı lakin sınava 10 gün kala kazananların listesi açıklanmıştı posta yoluyla gönderim olduğu için
-
Sınav eleyecek bir durumda olduğumuzu düşünmüyorum arkadaşlar. Bende 91 puanla başvuruyorum umarım minimum puana düşer ve kardeşimde dahil 86 87 bandindaki herkes girer. Gerçekten zor bir yoldayız Allah yardımcımız olsun.
-
-
@gizem33 hatta geçen alımda 2017 puanların sırası daha yüksekti yani yüksek puanlı aday sayısı fazlaydı ve guy açıklanmamıştı bu yüzden inşallah 1 2 puan oynar diye ümit ediyorum.
-
Bir kac gun icinde aciklancak liste. Az daha sabredelim arkadaslar bende 86 ve ustunun şansi olduguni dusunuyorum
-
Sınava girmeye hak kazanan adaylar 01 Kasım 2019 tarihinde https://aybu.edu.tr/gpm/ internet adresinde ilan edilecek olup adaylara başka herhangi bir bilgilendirme yapılmayacaktır.
-
Neler konuşur olduk ya ilgöç bile 90 la kapatacak neredeyse ne hallere düştük
-
@Marsiyal Hakkaten ya. Disardan biri görse üst kurullardan bahsediyoruz sanır.
-
@Marsiyal hocam benim bu süreci 4 5 yıl önce yaşamış veya sağdan soldan duymuş tanıdıklarım 92 ile il göçe başvurdum dediğimde puanını hiç etme diyorlar millet olayın farkında değil sınav seçme şansımız gerçekten yok
-
Önceki alıma 2 tane 100 3 tane 99 küsür ile başvuran vardı.İlk 400 ün hepsi 90 ve üzeri.Yalnız 200 den fazla kişi para yatırmadı.Açıklanmayan sınavlar nedeniyle millet başvurmak durumunda kalıyor.Sgk bu durumu ne kadar etkileyecek bakalım.86 küsürlerde kapatır kanımca.85.89 la başvurmadım bu arada.
-
@Müşrif bende 90 ile başvurdum Allah utandırmasın şu listeler kazasız belasız bir açıklansa rahat kafa ile derslere daha iyi odaklanacağız belirsizlik bitiriyor insanı
-
@Aslan-Reyiz keşke saati de olsaydı o gün geçmez artık
-
Geçen sene başvurular posta yoluyla yapılmış bu sene internet üzerinden bence yüksek kapatır 87.6 puanim var ama gelmeyecek eminim
-
Umudun dimdik ayakta olduğunu dün gördük arkadaşlar . Umudunuzu kaybetmeyin 86 ile pusuda beklemedeyim
-
@keynes5 deme boyle hocam 87.7 ile beklemedeyim. Bu sene gelecek insallah
-
Türkiye ekonomisiyle ilgili kısa notu olan varsa atabilir mi