İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@aroma En son yapılan değişiklikler bu şekildedir
-
@sayidcerrah Bu yıl daha düşük kapatır çünkü 2017 puanları artık geçersiz. 2018 ve özellikle 2019kpss daha zorlayıcı olduğundan puanlar o kadar yüksek değil
-
@roses 87 görür yine daha aşağısı zannetmiyorum
-
Ben 88 le emin değilim açıkçası
-
Son güne kadar bekledim sgk yı başka arkadaşlara gelsin diye ama açıklanmıcak gibi görünüyor bu sebeple başvurucam simdi
-
@Baelish haklısın ama işte belli bir güruha anlatamiosun bu analizleri adamlar fake hesapla sağda solda atıp tutuyor .
Lanet olsun ki şu kpss grup yöneticileri de gerçek resmi olmayanları bir türlü gruba almamayı ya da gruptan atmamayı öğrenemedi -
@roses evet 2017 puanıyla cogu kisi guy ve dguya gitti bunların da birçoğu 2018e girdi.
Yukarda arkadaş güzel bahsetmiş 2018 ve 2019 puanlarının çoğu mükerrer.
Ornek verirsek adam sgk da denetmen kpssye giriyo ama hedefi sgk müfettişliği.Böyle onlarcası var.
Kpss sıralamalarinda özellikle P48 den örnek verirsek şu an sıralaması 6000 olan adamın gerçek sıralamasi aslında 4binlerde.
Aynı şey il göç icin istenen puan türlerinde de geçerli.
Zaten normal şartlarda istanbul izmir gibi yerlerde guy olan adam kurada neresi çıkacağı belli olmayan 45 kişilik sinava kolay kolay başvurmaz.
Umarım herkes için güzel sonuçlar alınır. -
@yabgu haklısın.. malesef sgk açıklanmasi için herkes elinden geleni yaptı..
Şu anda zaten sizinde yapabilecek bir şeyiniz yok size kimse niye başvurdun diyemez hakkınızda hayırlısı olur umarım. -
Arkadaşlar çok çaresizim hani kamu kurumları haricinde başka ne yapabilriiz yaratıcı düşünemiyorum başka bir b planı ne olabilir üzerinde kafa yoran var mı adım atmak para oldu şu devirde
-
ALINTI TWET: @Ahmet57798860
Değerli İİBF Ailesi;Bu akşam saat 20.00 da GUY ETKİNLİĞİ düzenleyeceğiz. Herkesin katılmasını rica ediyoruz.
Tag etkinlik saatinde paylaşılacaktır.Rt yaparak etkileşimi arttırabiliriz
-
87-88 aralığında kapatacaktır, yani bu da tarihinin rekoru doğal olarak
-
88 puanla başvurmuyorum, 86-87 bandında kapatacağını düşünüyorum. Girecek olanlara başarılar
-
@modigliani-0 bence rekor gecen yil oldu 87.77 ile bu yilda 86.5 ila 87.5 arasinda kapatabilir
-
Bu yıl ki sınava giren sayısı az belki ondan dolayi 85 e düşebilir
-
@ynsss4, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
yapma hocam 86.16 ile başvurdum -
1 kasımda mı acıklanacak liste arkadaşlar ?
-
@IS-LM evet hocam ilanda oyle yaziyor
-
@dibace 86 ile kapatmasi ihtimali de var hocam
Cevremde 5 kisi 90+ ile basvurmadi. Sgk dan sonra ara verdikleri icin. Nasip kismet bende sınırdayım -
Geçen sene 87.5 ile başvurdum, neyse kime sorsam sana kesin gelir çalışmaya başla dediler hâkimlik sınavına parasını yaptırdığım halde ilgöç var diye çalışmadım deli gibi 6458 i okudum sonra bir açıklandı ilgöç rekor kırmış hem de posta ile başvuru yapma şartı varken, bu sene bir de elektronik başvuru oldu diyeceğim o ki 87.5-88.5 arası kapatacaktır altındaki arkadaşlarım üzülerek çok bel bağlamasınlar
-
Arkadaşlar sınav diğer sınavlarla çalıştığı için yüksek puanlı olup 90+ başvurmayan epey arkadaşım var ben 92 ile başvurdum ama şartları gözönğnde çalışırım diye bence 86 ya düşebilir