İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@roses, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Maliyede "kamu maliyesi" yazıyor. Bu maliyede hangi üniteleri kapsıyor bilen var mı? Yoksa Maliyenin hepsi mi demek istenmiş?
Geçen senenin il göç forum sayfasında hepsinin dahil olduğunu yazmışlar.
-
Evet arkadaşlar sgk' nın açıklanması için cok emek verdik çok uğraştık.Insallah bugün bir şekilde açıklanır.Herkese hayırlı cumalar.
-
@Mrt1313 Tamamdır teşekkür ederim
-
Arkadaslar ceza muhakemesi yoktu degil mi sinavda ?
-
Kdk 'nın Ösym ye sinav ücretlerinin düşürülmesi yönündeki tavsiye kararı sonrasında bir de kurum sınavları başvuru ücreti için de birşeyler yapılmalı. Hele il göçün 80 barajı ve üstüne 90 tl istemesi tam bi hakaret ..
-
@Mrt1313 ilk baştaki tanım olan kısımlar, maliye politikasından geliyor sorular genellikle. Birkaç tane de vergi ile ilgili soru gelebiliyor.
-
@buchanan arkadaşlar bugün 13:30’da bu haftanın son etkinliğini yapacağız. P.tesiye kadar sonuçlar açıklanırsa birçok arkadaş İlgöç sınavına girmeyecek. Birbirimize önceki etkinlikler gibi gene destek olalım.
#SgkDntYardmülakat
-
@buchanan acıklanacagı yok gibi mecbur bende 90 küsür puanla ilgöçe basvurmak zorunda kalacagım hakkımızda hayırlısı olsun
-
son gün pazartesi arkadaşlar az daha sıkın dişinizi
-
@dibace Allahın izni ile liste de görsek tam gaz olacak belirsizlik işte jocam
-
@kemankeşş aöf notlarına bakıyorumda kamu ve uluslararası ılıskıler kısmı kara delik gibi gittikçe derinleşiyor
-
Son gün pazartesi mi arkadaşlar ona göre başvururum sgk açıklanırsa başkaları girsin?
-
@IS-LM kardeş belli başlı noktalara bakıyorum okuyorum çıkabilecekleri çiziyorım sonra sorularına bakıyorum yapacak birşey yok mevzuat alanı fule yakın diğerlerini de ne kadar bakarsam sorulara ile pekiştiridiğim kadar
-
@kemankeşş dun yargi paketi resmi gazetede yayimlandi hocam hukuk notlarini guncellemrk lazim hangi kaynaklari onerirsiniz
-
@dibace tvs var mi
-
@bohemian bilmiyorum kardeş
-
@johnstuartmill geçen sene çıktı gelir vergisin den
-
SGK bu gidişle açıklanmayacak sizce kaçla kapatır
-
ALINTI TWET::@Ahmet57798860
DUYURU.......!!!!MERHABA İİBF AİLESİ...
28 Ekim Pazartesi Günü Saat 20.00 da Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı için etkinlik düzenlenecektir. Menfaatimiz ortak olduğu için herkesin elini taşın altına koymasıni ve bireysel olarak etkilesime gecilmesini istiyoruz.....
. -
@mathilda gene 88 87 olur