İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
arkadaşlar elinde histerisiz veya economicus analiz iktisat soru bankası pdf var mı
-
@modigliani-0 bildiğim kadarıyla yok
-
Arkadaşlar herkesin bildiği gibi bu senenin maliye soruları çok garipti. Maliye için konu anlatım kitap tavsiyesi olan var mı benim kafamda bi kaç yayın var ama sizlerden de tavsiye almak istiyorum ?
-
@Arrow kardeşim 1 sene o alanda saçma sorular varsa bir dahaki sene genelde düzeltilip güzel sorular geliyor 2017 de de iktisat çok saçmaydı.2018 de düzeltiler
-
@Arrow yine 4t iyidir
-
84,88 ile gelmeyeceğini bile bile başvurdum. Kpss ye ilk başladığım yıllarda bu puanin düşük sayilacagini söyleseler gülerdim. Şimdi 90 altı puandan sayılmıyor. İl göç yahu calisma şartları ortada yokluktan puanlar aldini başını gitti. Yakında 100 almayan atanamayacak. İnşallah bu duruma dusmeyiz. neyse şimdi sirada olurda listeye kalırsam sınavı da geçip alnimin akıyla yine mülakattan elenmek var. Torpillere buradan topuna selamlar.
-
@kepssmağduru bende 82 yle başvurdum hocam az önce :)) hayırlısı olsun inşallah
-
@kepssmağduru
Evet hocam çalışma şartları malum o yüzden torpilin çok etkili olacağını düşünmüyorum acaba öyle midir? -
Ileti kaldirilmistir.
-
85.7 ile umut var mıdır yeni başvurdum.
-
@Larendeli İnşallah düşündüğünüz gibi olur.. @sntn35
-
@sntn35 Torpilin dönmediği yer mi kaldı Allah askina. Millet torpil yaptırıyor sonra maaşını aşını helasini beğenmeyip farklı bir kuruma geçiyor.
-
90 35 ile başvurduk şimdi daha çok çalışmak ve listeye girme zamanı inşallah yaparız ne diyim
-
Kayıt oldum ama giriş yapamıyorum. Giriş bilgileri geçersiz diyor. Neden olabilir
-
Bu akşam saat 20:00’da gene etkinlik yapılacaktır. Haber kanallarına da ekstradan yazabiliriz.
#SgkDntYardmülakat
-
Formalleşme weber filan başım şişti Ne kadar gereksiz konular
-
Arkadaşlar aöf kaynaklarının pdflerini aöf ögrencisi olmadan temin etmek mümkün mü? Aöf kitap Satış sitesinde coğu temin edilemiyor yazıyor.
-
@modifix https://twitter.com/bilginin_gucu/status/1184764319164178432?s=20. Bu arkadaş paylaşmıştı.
-
arkadaşlar basvuruyla ilgili sorulariniz icin mail atıp cvp alabilen oldu mu ? yildirim bayezit universitesini ariyorum açan yok acaba basvuru formundaki mailden iletişime geçsem dönüş yaparlar mi
-
@rabia89 bn mailden cevap aldim. Mail atabilrsniz