İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@samettin her halde söyle konu olarak yazmıyor ama soru gelmiş önceki yıldan ne olur ne olmaz diye koyulmuş. bu notların sahibi ben değilim aslanreyiz diye bir arkadaş o atmıştı.
-
@mathilda Hocam aynı durum Şimdi kızan biri çikicak ama 91 puanla acaba mı dedim okuduklarimdan sonra.
-
@mathilda aldırmayın hocam o kötü yorumlara kötü falan değil. Hele şu dönemde liste açıklandığında herkesin bizimle aynı fikirde olduğunu bildiğiniz üzere göreceksiniz taban puanlardan
-
Hatay'da il göç olan birisi günü birlik ilçelere de gittiklerini söylemişti. Hatta Afrin'e de gittikleri olmuş.
-
@mathilda hocam ben 93 pua la başcurcam çalışan tanıdıklarım var epey eleştiriyorlar fakat biz insanoğlu maalesef biraz nankörüz şuan 3.000 lira için göbek atacak durumdayken 5.000 liralık işten bile 1 ayda bıkıyoruz.. 80 puan alanla aramızda atla deve yok 20 soru fazla yapmışız kendimizi egomuzu ne kadar yenebilirsek okadar her işi gözümüzde kıymetli hale getirip sevebiliriz kamu hizmetinin hepsi kutsaldır benim fikrim realist olmak gerekirse şu ortamda her iş yapılabilir zaten potansiyelimiz varsa 35 yaşına kadar her kuruma her mesleğe adaysınız
-
Keşke bu kutsiyet alım sayılarına da yansısa. Ayrıca kasıt merkez göç uzmanları ise ilana bile çıkılmadığını düşününce daha bi ironik geldi.
-
@Willsmithh haklısınız hocam biraz araştırınca gelir uzmanlığını bile kötüleyenler olmuş . Neticede 657 lisin bu işsizlikte büyük nimet böyle bir konumda işe başlamak . Kulak asmamak lazım.
-
@mathilda Hocam sıra ona gelene kadar. Merkez göç olup geçen sene il göçü de merkez göçü de kötüleyen hatta il göçte baya baya insanları başvurmamaya ikna etme turu yapan falan olmuş başlığı dolaşırsanız görürsünüz. Merkez göçe girmiş milletin tercihini olumsuz etkilemekle meşgul hala Bakmayın siz, çalışmaya odaklanın
-
@Godot, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@mathilda Hocam sıra ona gelene kadar. Merkez göç olup geçen sene il göçü de merkez göçü de kötüleyen hatta il göçte baya baya insanları başvurmamaya ikna etme turu yapan falan olmuş başlığı dolaşırsanız görürsünüz. Merkez göçe girmiş milletin tercihini olumsuz etkilemekle meşgul hala Bakmayın siz, çalışmaya odaklanın
Daha neler neler, çalışmaya devam arkadaşlar
-
@mathilda kurumda özellikle suriye sınırındaki illerde, sınır illerde, istanbulda iş yoğunluğu oldukça fazla. Kurumda il müdürünüz iş rahatlığı açısından önemli, ilde çalışılacak yerler ilden ile değişiyor; sınır kapıları, havaalanı, geri gönderme merkezleri, veri güncelleme merkezleri, ilçe çalışma grup başkanlıkları buralara gidecekler il müdürleri tarafından belirleniyor. Kimi zaman yapacağınız iş size uzman işi olarak gibi gelebilir kimi zaman bu iş uzman işi değil diye de düşüneceksiniz. Sınır kapılarında, geri gönderme merkezlerinde falan haftasonları çalışılıyor tabi bu orada çalışan arkadaşlar arasında döngü şeklinde oluyor. Yabancı dili olan arkadaşları yunanistana görevlendirme gönderiyorlar.
-
@Gg siz girdiniz herhalde hocam kuruma hayırlı olsun. Klasik taşra uzmanlıklarında olduğu gibi gidilen yer çok önemli kimi rahat kimi sıkıntılı orası da biraz nasip kısmet
-
@Gg verdiğiniz bilgiler için teşekkürler hocam
-
arkadaşlar elinde Türkiye ekonomisi notu olan var mı ?
-
Hakkaniyet ve nısfet uluslarası hukuktan bu başlıktan soru gelecek
-
Arkadaşlar sınav 4 mü yoksa 5 şıklı mı oluyor bilen var mı
-
Başvuruyu yapamıyorum şifremle giriş yapamadım şifremi unuttum yaptığımda da e posta kayıtlı değil diyor
-
Biri yardım edebilir mi
-
Arkadaşlar bu yabancılar hukuku siyasi tarih uluslarasi ilişkilere nereden çalisiyorsunuz.
-
@klckyahilal e posta atın göç merkezine
-
@klckyahilal madem kayıtlı değil diyor tekrar kayıt olun