İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
arkadaşlar ben başvuru formunu 2 kez yolladım bir şey olur mu ki?
-
@bucalı klavuzda tüm işlemler yapıldıktan sonra hata ya da eksiklik varsa tekrar giriş yapıp düzeltiğiniz belgeyi bilgisyara indirip tekrar belirtiğimiz maile gönderin demiş
-
@kemankeşş haklısınız hocam da ben düzeltmeden bir daha gönderdim ne olur ne olmaz diye:)
-
@bucalı bende ilçeyi yazamamışım düzeltip belgeyi tekrar indirip gönderdim klavuzda böyle yazıyor
-
Arkadaşlar akşam saat 20:00’da yeni tag ile etkinlik var. Duymayan arkadaşlara iletin lütfen.
#SgkDntYardmülakat
-
@IS-LM hocam bu attiginiz notta pasaport kanunu felan ekli onlarda dahil mi 3. dosyada ilan metninde sadece yabancilar ve uluslararasi koruma kanunu yaziyor onun ciktisini aldim sadece bn
-
İktisatta mikro makro ve Türkiye ekonomisi mi çıkıyor sadece
-
@Mrt1313 evet hocam
-
@samettin çok teşekkür ederim
-
@samettin iktisatta uluslaraarasi iliskiler yokmu
-
@adam-simith uluslararasi ekonomik iliskiler ve kuruluslar diyor uluslararasi iktisat yazmiyor
-
İnternette mesleği araştırıyorum o kadar kötülenmiş ki (özellikle çalışma şartları mesai durumları ) tabi ilden ile değişiyordur bu ama korktum vallahi . Şu işsizlikte beğenmeme lüksümüz Yok tabi ama bu kadar iyi puanlar alıp da fazla yıpratıcı bir meslek hayatı gözümü korkutmadı değil . Aramızda hali hazırda kurumda uzman olarak çalışan arkadaşlar varsa biraz bilgi verebilir mi ?
-
@mathilda Bence de geçen yıl forumdan kazanan arkadaşlarımız olmuştu detaylı bilgi verebilirler ancak olabileceklerin en kötüsünü düşün dostum yine de bu işsizlikte gitmez misin?
-
@plansız tabi ki giderim hocam 4 yıldır bu sürecin içindeyim ve 5 kuruş kazanmadan sadece ders çalıştım buradaki çoğu arkadaş gibi . İnsan ne kadar kötü olabilir ki diye düşünüyor yorumları okuyunca ama işsizlikten tabi ki iyidir . Ama şöyle bir şey de duydum ek mesaide ayrı bir ücret ödenmiyormuş diğer uzmanlıklarda da böyle mi bilmiyorum tabi
-
@mathilda Bilgim teyide muhtaç olmakla birlikte 2018 yılı için ödeniyordu, 2019 yılı uygulaması nasıldı tam bilmiyorum galiba ödenmiyor:(
-
@plansız ayıca haftasonu ve bayramlarda da çalışıyorlarmış şu durumda ek mesai ücreti ödenmemesi akıl alır gibi değil . Tabi bu durum daha çok düzensiz göç bölgelerinde oluyordur .
-
@mathilda Devamlı çalışma gibi bir durum değil de bildiğim kadarıyla daha ziyade "düzensiz göçmen yakalandı gel" gibi. Daha derli toplu bir bilgilendirmeyi inşallah arkadaşlarımız yapar ancak mesai konusunu şimdi netleştirdik, fazla mesai şuan da ödenmiyor:(
-
@mathilda Hay Allah'im. Hafta sonlari tatil olmasi ve calisma saatleri icin ozelden uzak duruyorum. Su an ilgocte boyle durumun olmasi uzdu.
-
@Baelish hocam genel olarak yazılanlar bunlar benim de tam bir bilgim yok yukarıda arkadaşımızın dediği gibi sürekli olan bir şey değildir yani inşallah
-
@plansız mesleğin içinden biri daha iyi bilgi verecektir