İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@kadr ben de de foto çıkmadı hocam
-
ASLAN REYİZİN ATTIĞI NOTLAR ARKADAŞLAR DUALARA TALİBİM
https://www.dosya.tc/server23/8jmscq/Goc_Sureler.pdf.html
https://www.dosya.tc/server23/8jmscq/sgk_4_sayili_cb_kararnamesi.pdf.html
https://www.dosya.tc/server23/8jmscq/Il_goc_mevzuati_2019.pdf.html
https://www.dosya.tc/server23/8jmscq/il_goc_2013-2018_sorulari.pdf.html
https://www.dosya.tc/server23/8jmscq/Il_goc_kamu_yonetimi_dersleri.pdf.html -
Yıl olmuş 2019 hala ilan metnini okumadan başvuru yapmaya çalışanlar var.. Herşey yazıyor herşey.. 5 dkda başvuruyu bitirebilirsiniz
-
-
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesinin görev ve sorumluluğu nedir?
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İl Göç Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavının yazılı kısmını yürütmekle sorumlu ve görevlidir. Atama iş ve işlemleri İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğünün görev alanına girmektedir. -
Başvurumu cep telefonundan yapabilir miyim?
Cep telefonu ile yapılan başvurularda sistemsel problemler ortaya çıkmaktadır. Bunun için başvurularınızı bilgisayar ortamında yapmanız gerekmektedir. -
Başvuru belgelerinden diploma için hangi belgeyi kullanabilirim?
Aşağıdakilerden herhangi birini kullanabilirsiniz:
- Lisans Diploması Fotokopisi
- Geçici mezuniyet belgesi (aslı gibidir veya fotokopisi)
- E-Devletten alınacak mezuniyet belgesi
- E-Devletten alınacak diploma
-
2018 ve 2019 yıllarına ait KPSS puanlarımdan hangisini kullanmalıyım?
KPSS puanlarının geçerliliği iki yıl olup 2018 ve 2019 yıllarına ait KPSS puanlarından dilediğiniz biriyle başvuru yapabilirsiniz. -
Hangi KPSS puan türü ile başvurmalıyım?
İlanda belirtildiği üzere sekiz farklı puan türünden birisini başvurunuz sırasında seçmeniz gerekmektedir. Bu puan türleri KPSSP6, KPSSP7, KPSSP16, KPSSP21, KPSSP26, KPSSP31, KPSSP36 ve KPSSP41’dir. Bu puan türleri içerisinden en yüksek olanını seçmeniz sizin faydanıza olacaktır. -
Sınava girecek 900 kişi nasıl belirlenecek?
Başvuru yapan adaylar geçerli puan türü ve taban puan dikkate alınarak yüksek puandan düşük puana doğru sıralanacaktır. Buna göre puanı en yüksek olan ilk 900 kişi sınava alınacaktır. Dolayısıyla bu sıralamada Başarı Sırası değil adayların almış olduğu puan dikkate alınacaktır. -
Başvuru kayıt formum ilgili e-mail (gpmsinav@ybu.edu.tr) adresine ulaştı mı?
Başvuru formunu ilgili e-mail adresine gönderdiğinizde tarafınıza aşağıdaki otomatik cevap ulaşacaktır.
[E-mailiniz "gpmsinav@ybu.edu.tr" mail adresine iletilmiştir. Sınav Başvurusu Kayıt Formunuzun iletinizde ekli olduğundan emin olunuz. Belgenizde yanlış bilgi yer alması durumunda sorumluluk tarafınıza aittir. -
Sınav Başvurusu için yükleyeceğim dosyaların uzantısı ne olmalı?
Sınav Başvurusunda sisteme yükleyeceğiniz "Fotoğraf, Diploma/Mezuniyet Belgesi, KPSS Sonuç Belgesi" dosyalarının uzantısı jpeg-jpg-png ve pdf uzantılarından herhangi biri olabilir. Bunların dışında bir uzantıyla dosya yüklemesi yapamazsınız.
Not: Sınavla ilgili her türlü sorunuzu "gpm@ybu.edu.tr" mail adresine iletiniz.]
Yukarıdaki otomatik yanıt başvurunuzun tamamlandığını göstermektedir. -
-
@keynes5 hadi ya bilmiyordum hocam teşekkürler
-
@kadr foto da sıkıntı olur mu bilmiyorum ama mail geri dönüşü mailini doğru yazıp yazmadığını kontrol ediyor. Yazdığın maili bi kontrol etmeni öneririm dostum
-
@scofieldmustafa dönüş mail gelmiyor acaba hotmail kullaniyorum onda mi ?
Neyse sorunuz olursa diye bir e-posta daha bırakmışlar sorayım bari -
@kadr Banada mail gelmedi.
-
@Müşrif Ya lanet gelsin böyle telefona
PC den girip baktım önemsiz mailler arasindaymis gelen mail
Telefonda önemsiz mail kutusu boştu tabi yenileyince geldi
Belki seninde öyledir -
@nslhn evet listede olablar yatıracak
-
86 puanlı olanlar calısıyor mu arkadaslar? Gelse dıyelım ki puanımıza, yetısır mı 1 kasımdan sonraki süreç mevzuat kısmına. Arada kaldıgım bir puan.
-
Arkadaşlar ilçe yi yazmayı unutmuşum düzeltim tekrar gönderdim klavuzda da öyle yazıyor " bir hata yaparsanız eğer bize düzeltip tekrar gönderin " diyor sıkıntı olmaz değil mi yardımcı olur musunuz
-
Arkadaslar gecen sene kacla kapatti 87.9 şans var midir ?
-
@whshw 87.7 ile kapattı hocam. Allahın izniyle yeter diye düşünüyorum. Başarılar
-
@Atlantiss23 İnsallah hocam. Basvuralim bakalim
-
tek sıkıntı şu kamu yönetimi kısmı ondan çok çekiniyorum açıkcası ..
-
@Cemre33 benim de 86 sonucu bekliyorum ona göre çalışcağım . Rahatlıkla yeter . Zaten bu kritik puanla sıralamaya girersek o motivasyon bizi götürür :)ama gerçekçi olmak gerekirse çok şansımız yok
-
@Cemre33 umutsuzum 86küsür ile çalışmıyorum
-
Bazıları bu işsizlikte aptallık ettiğimi düşünecek belki ama şartlarını öğrenince (rotasyon, muvafakat verilmemesi, çalışma şartları, düzensiz göçle çalışma saatlerinin yeri gelince zamansız olması, sınır illerde çalışma zorunluluğu vs ) 91.99 puanla (gerçekten aldım bu puanı7. Yılımda) sınava başvurmayacağım
Bunu yazma sebebim kibir ya da hava atmak değil gitmeyeceğiniz sınava yada para yatırmayacağınız sınava başvurmayın diye uyarmak herkes kendini ve ne şartlar altında çalışıp çalışamayacağını az çok bilir bu ilansızlıkta şımarıklığın her önüme gelen sınava gireyim her sınav yüksek kapatsın kafası doğru bi kafa değil
Geçen sgk da da herkesin başvurmasına kızmadım (puanı olan guy da girer il göçte sonuçta kpss de herkes bi hedefle ders çalışıyor ve o puanı alıyor) “mülakata gitmeyecek” insanların başvurmasına üst kademe görevlerde çalışan insanların derece olarak aşağıdaki pozisyona başvurmasına kızdım ve ah ettim belki bu zihniyetteki insanlar olmasaydı mülakata kalabilirdim bu yüzden aynı şeyi yapmayacağım
Hak eden arkadaşların kazanmasını helalinden maaşıyla iyi bir geleceğinin olmasını diliyorum
-
@kartalyürekli umarım yeter. İnsaflı davranan olurda geçen seferki yapılan hatalar yapılmazsa girebiliriz sınava. Bu kurumun sınavını görmeyi istiyorum.